iPhone 17 modelleri için heyecanlı mısınız?

Özellikle yaz aylarında cebelleşiyor IPhone'lar. Buhar soğutma sistemi şu işi çözmeli ancak 17 Pro için de olacak diye biliyorum. Pro ile Pro Max arasına umarım 12 ve 15'lerde olduğu gibi donanım farkı koymazlar.

Bence de ama şu fiyat politikası bir düzenlenmeli ya bu fiyatları nedir böyle arkadaş. 17 serisi baya pahalı olacak gibi gözüküyor.
Ülkece umurlarında değiliz ki. Dolar 1 TL artsın hemen koşarak zam yapıyorlar. Yerelleştirme çabaları sıfır. Daha globalde zam gelirse o zaman bizim adımıza işler hepten kötü olur.

Sadece 12'den heyecan duymuştum. 14 sonrası seriyi takip etmeyi bıraktım.
14 sonrası sadece Pro serilere odaklanıp düz modelleri üvey evlat yaptılar.

Eger Apple uzerinde calistigi 200 MP'lik kameraya gecis yaparsa 17'de o zaman bu beni heyecanlandirir. Onun disinda ayni hikaye. %15 daha yuksek performans, %20 kamera iyilestirmesi falan filan. Pek bir sey cikartacagini sanmiyorum Apple'in.

Eger Apple uzerinde calistigi 200 MP'lik kameraya gecis yaparsa 17'de o zaman bu beni heyecanlandirir. Onun disinda ayni hikaye. %15 daha yuksek performans, %20 kamera iyilestirmesi falan filan. Pek bir sey cikartacagini sanmiyorum Apple'in.
200MP kamera sızıntısı bana çok ütopik geldi ben de okudum. 12MP'de olduğu gibi 48MP de uzun yıllar ana çözünürlük olarak kalacak gibi geliyor.

Apple'nin hiçbir zaman düz telefon modellerine 120Hz ekran koyacağını sanmıyorum. 60 Hz'dan devam ederler.
Hocam eleştiriler çok büyüdü ama artık. Koyacaklar bu sefer, eminim. Bazı kaynaklar 90Hz iddia etmiş ama bence 120Hz koyarlar.

Bu arada Temmuzda Nothing'in amiral gemileri tanitilacak. Ben o tanitim icin daha heyecanliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…