iPhone 17 modelleri için heyecanlı mısınız?

Hocam net bilgim yok ama bu silikon karbon batarya teknolojisi yayginlastiginda ben ciddi ilerlemeler olacagini dusunuyorum. Kesinlikle benim anlatmak istedigimde o, kesin ekran yenileme hizindan kistiklari gibi ciddi bir yerden kisacaklardir ki insanlar pro serilerini dusunsun. Genel olarak soylentilere bakilirsa 17 pro serisi 14 pro'dan sonra cikacak en iyi model olacak gibi, 14 pro'dan beri maalesef ciddi degisiklikler yapmiyorlardi.

Son düzenleme:
Evet bende 14 Pro kullanıcısı olarak bir acaba geçsem mi diye düşünmüyorum değil. Bir yandan da ihtiyaç hissetmiyorum bugün için hiçbir noktada. 7 kat telefoto olursa beni tav edebilir

Evet, 14 pro'dan 16 pro'ya gecmek cok gerekli degildi ama 17 pro soylenenler gibi olursa 15 pro'dan bile gecilir.
Hocam zaten 15 Pro dediğimiz telefon 14 Pro S. Yapay zeka desteği alması dışında 14 Pro’dan bir numarası yok. Ben TV almak istediğimden ötürü bütçem kalmıyor aslında ya TV ya model yükseltmesi şeklinde elimdeki parayı değerlendirebilirim.

Bence standart kullaniciysaniz oyle degerlendirmek bir tik daha mantikli olabilir, 14 pro'nun 3 sene daha standart kullaniciyi rahat goturecegini dusunuyorum.

Bence standart kullaniciysaniz oyle degerlendirmek bir tik daha mantikli olabilir, 14 Pro'nun 3 sene daha standart kullaniciyi rahat goturecegini dusunuyorum.

Hocam zaten 14 Pro'dan son derece memnunum bugün için 2025 Haziran itibarıyla şu noktada yetersiz kalıyor, bu özelliği beni bezdirdi diyebileceğim tek bir noktası yok geçersem tamamen meraktan ve keyfe keder olacak. Bakalım çıksın bir de tekrar değerlendireceğim.

S Serisi ile ilerlemeyi tercih ediyorum.
GoodLock bile yeter Samsung tercih etmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…