iPhone 17 nasıl sessize alınır?
iOS 26.0.1 yüklü.
Samsung kullanıyordum ve orada üç mod vardı sessiz, zil ve sesli mod.
Bunda sadece kullanabildiğim zil ve sesli mod var. Nasıl tamamen sessiz yapabilirim?
iPhone 17 nasıl sessize alınır?
iOS 26.0.1 yüklü.
Samsung kullanıyordum ve orada üç mod vardı sessiz, zil ve sesli mod.
Bunda sadece kullanabildiğim zil ve sesli mod var. Nasıl tamamen sessiz yapabilirim?
Hocalarım teşekkürler ancak bu deli saçması bir şey. Bunu ayrıca yapmanın bir yolu var mıdır? Odak modu falan buldum biraz kurcalayınca ama tam çözemedim nasıl yapacağımı. Titreşimi nasıl kapatacağımı da çözemedim. Kaparsam bu sefer zil modu dediğim mod olmayacak heralde doğru muyum?
Hocalarım teşekkürler ancak bu deli saçması bir şey. Bunu ayrıca yapmanın bir yolu var mıdır? Odak modu falan buldum biraz kurcalayınca ama tam çözemedim nasıl yapacağımı. Titreşimi nasıl kapatacağımı da çözemedim. Kaparsam bu sefer zil modu dediğim mod olmayacak herhalde doğru muyum?
Kendin mod oluşturabilirsin. Odak yerinden + ya tıklarsan sekme açılıyor. Orda ayarlarını ayarlarsın. Ayrı olarak denetim merkezinden direk rahatsız etme modunuda açabilirsin. Titreşimi tamamen kapatmak için ayarlar-erişebilirlik-dokunma-titreşim kapatıp titreşimde kapalı olur.