IPhone 17 Pro 512 GB mı iPhone 17 Pro Max 256 GB mı?

Kendiniz de diyorsunuz, "düşününce yoğun kullanıyorum" diye. Yani ne yaparsanız yapın her türlü yetmeyecek size pil, bu bir Android için de geçerli olacaktır. Depolamaya yönelmelisiniz.

Ben hâlâ 18.1.1 kullanıyorum 16 PM'de. 26'ya güncellemek istiyorum fakat 3-4 sürüm sonra daha kararlı olacağından dolayı bekliyorum. Belki de hiç yükseltmem böyle devam.

Telefonu 18.3.2 güncellemesinde aldım ilk güncellemem bu.

Bende aslında 26.1 bekleyecektim de dün gece kafam esti yaptım. Memnunum şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hâlâ 18.1.1 kullanıyorum 16 PM'de. 26'ya güncellemek istiyorum fakat 3-4 sürüm sonra daha kararlı olacağından dolayı bekliyorum. Belki de hiç yükseltmem böyle devam.

Çok güzel hocam. Yani iPhone 14 Pro'yu 2,5 sene boyunca iOS 16.5'te son derece sorunsuz ve sıkıntısız kullanmış biri olarak memnunsanız dokunmamanız gerektiğini düşünüyorum. Bu forumda da hep bunu söylerim insanlara. Yani şu an iPhone 17'ler için özellikle yapılmış iOS 26.0 bile 17 Pro'da fazla stabil değil bana göre pil anlamında. 1 önceki veya daha önceki jenerasyonu kullanan bir insanın geçtiğinde %100 sıkıntı yaşayacağı apaçık değil mi?

Telefonu 18.3.2 güncellemesinde aldım ilk güncellemem bu.

Bende aslında 26.1 bekleyecektim de dün gece kafam esti yaptım. Memnunum şu an.
Umarım sıkıntı yaşamazsınız hocam. Keşke 26.1 veya 26.2 gibi daha kararlı sürümleri bekleseydiniz.

Şu an bayağı memnunum hocam. Şarj biraz hızlı gidiyor onun dışında problemim yok. O da düzelir diye düşünüyorum 1-2 güne. 26.2 falan da bırakırım büyük ihtimal eğer yapay zeka gelmezse.

Şu an bayağı memnunum hocam. Şarj biraz hızlı gidiyor onun dışında problemim yok. O da düzelir diye düşünüyorum 1-2 güne. 26.2 falan da bırakırım büyük ihtimal eğer yapay zeka gelmezse.
Yapay zeka için benim pek umudum yok artık Apple’dan. Gün geçtikçe de soğuyorum bu konuda kendisinden. Geleceğin Nokia’sı olacak bu gidişle.

Yapay zeka için benim pek umudum yok artık Apple'dan. Gün geçtikçe de soğuyorum bu konuda kendisinden. Geleceğin Nokia'sı olacak bu gidişle.

26.4'te gelecek diyorlardı sanırım ama Apple'a güvenmek biraz zor. Bakalım neler yapabilecekler?

Hayırlı olsun hocam. Yer yer kasma ve donma oluyor mu cihazınızda? Bende 17 Pro Max aldım ama iOS 26'yı henüz adam edememişler sanki. Cihazın tam tadını alabilmek için 26.1 ya da 26.2 beklemek gerekecek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…