iPhone 17 Pro alınır mı?

17 Pro fiyatini eder mi sizce hocam? O boyutta bir iPhone cihazda 4000 mAh civari batarya biraz cezbediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok zor bir soru sordun hocam. 17 Pro serisini nasipse en yakın zamanda alacak biri olmama rağmen hâlen aradayım 17 Pro Max'e mi yönelsem diye. 17 Pro'da pil anlamında ciddi iyileşmeler olmuş. Aklımdaki soru işareti ise aldıktan 1-1, 5 sene sonra o pil yine benzer seviyelerde kalır mı? Yani 1-1, 5 sene sonra pil değişikliği veya şarj aletleri ile gezmeyi göze alır mısın? Örneğin 14 Pro cihazım %87 pil sağlığında ve artık günü çıkarmıyor. Arada şarja takmam gerekiyor. Kaldı ki iOS 16.5 kullanıyorum. Yani bu ihtimali göz önünde bulundurmanı öneririm. Şu an için soruna cevabım evet olsa da ilerisi için emin değilim. Bildiğim kadarıyla her sene model yükselten tiplerden değilsin. Bir telefonu alıp 2-3 sene kullanıyorsun. Testlerin de gelmesini beklemek en iyisi olur diye düşünüyorum. Şu an bence acele etmeyelim.

Dogru soyluyorsunuz, biraz beklemek en mantiklisi olacak gibi duruyor, cok tesekkurler hocam ilginiz icin.

Selamlar satın aldınız mı? Ben de 17 Pro aldım. Şarj konusunda düşünceleriniz neler?

Selamlar satın aldınız mı? Ben de 17 Pro aldım. Şarj konusunda düşünceleriniz neler?

Selamlar hocam. Dün aldım ben de 17 Pro. Şarjı beklediğimden hızlı gidiyor. Bunu iOS 26'nın daha ilk versiyonda olmamıza ve bataryam henüz daha 1 döngü bile olmamasına bağlıyorum. Pil daha kalibre olmadı diye düşünüyorum. Yani 1 hafta, 10 gün içinde pilin de optimize olmasıyla daha iyi şarj süreleri elde edeceğimizi düşünüyorum.

Ben de bir tık hızlı gittiğini fark ettim şarjın. Sürüme ve dediğiniz gibi kalibre olmamasına bağlıyorum şimdilik bu sorunu. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

Bir soru sormak istiyorum: Ayarlarda pil kısmına girdiğinizde pil sağlığı yazan kısımda üretim tarihi ve ilk kullanım yazıyor aşağıda. O sizde ne gösteriyor? Bende üretim tarihi: Temmuz 2025, ilk kullanım: Eylül 2025.

Son düzenleyen: Moderatör:

3-4 döngü olana kadar bekleyin hocam pil kısmına girerseniz orada değişmediyse piliniz şu anda optimize oluyor daha hızlı bitebilir diye mesaj oluyor.

Hocam bende üretim tarihi: Ağustos 2025, ilk kullanım: Eylül 2025 gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…