Zor bir soru, telefoto kamerayı çok kullanmıyorsanız fazla kaybınız olmaz. Kalan çoğu noktalarda üstte bir telefon düz 17. 3000 nit parlaklığı düz 17'ye vermeleri de şaşırtıcı gelişme oldu benim için. Normalde 16 Pro önerecektim ancak bu da özellikle yaz aylarında ciddi fark edecek bir durum. Eğer 2000 nit parlaklıktan şikayetçi değilseniz 16 Pro seçmenizi tavsiye ederim.
Dogru soyluyorsunuz, biraz beklemek en mantiklisi olacak gibi duruyor, cok tesekkurler hocam ilginiz icin.Çok zor bir soru sordun hocam. 17 Pro serisini nasipse en yakın zamanda alacak biri olmama rağmen hâlen aradayım 17 Pro Max'e mi yönelsem diye. 17 Pro'da pil anlamında ciddi iyileşmeler olmuş. Aklımdaki soru işareti ise aldıktan 1-1, 5 sene sonra o pil yine benzer seviyelerde kalır mı? Yani 1-1, 5 sene sonra pil değişikliği veya şarj aletleri ile gezmeyi göze alır mısın? Örneğin 14 Pro cihazım %87 pil sağlığında ve artık günü çıkarmıyor. Arada şarja takmam gerekiyor. Kaldı ki iOS 16.5 kullanıyorum. Yani bu ihtimali göz önünde bulundurmanı öneririm. Şu an için soruna cevabım evet olsa da ilerisi için emin değilim. Bildiğim kadarıyla her sene model yükselten tiplerden değilsin. Bir telefonu alıp 2-3 sene kullanıyorsun. Testlerin de gelmesini beklemek en iyisi olur diye düşünüyorum. Şu an bence acele etmeyelim.
Çok zor bir soru sordun hocam. 17 Pro serisini nasipse en yakın zamanda alacak biri olmama rağmen hâlen aradayım 17 Pro Max'e mi yönelsem diye. 17 Pro'da pil anlamında ciddi iyileşmeler olmuş. Aklımdaki soru işareti ise aldıktan 1-1, 5 sene sonra o pil yine benzer seviyelerde kalır mı? Yani 1-1, 5 sene sonra pil değişikliği veya şarj aletleri ile gezmeyi göze alır mısın? Örneğin 14 Pro cihazım %87 pil sağlığında ve artık günü çıkarmıyor. Arada şarja takmam gerekiyor. Kaldı ki iOS 16.5 kullanıyorum. Yani bu ihtimali göz önünde bulundurmanı öneririm. Şu an için soruna cevabım evet olsa da ilerisi için emin değilim. Bildiğim kadarıyla her sene model yükselten tiplerden değilsin. Bir telefonu alıp 2-3 sene kullanıyorsun. Testlerin de gelmesini beklemek en iyisi olur diye düşünüyorum. Şu an bence acele etmeyelim.
Selamlar satın aldınız mı? Ben de 17 Pro aldım. Şarj konusunda düşünceleriniz neler?
Selamlar hocam. Dün aldım ben de 17 Pro. Şarjı beklediğimden hızlı gidiyor. Bunu iOS 26'nın daha ilk versiyonda olmamıza ve bataryam henüz daha 1 döngü bile olmamasına bağlıyorum. Pil daha kalibre olmadı diye düşünüyorum. Yani 1 hafta, 10 gün içinde pilin de optimize olmasıyla daha iyi şarj süreleri elde edeceğimizi düşünüyorum.
Teşekkür ederim, size de hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.Ben de bir tık hızlı gittiğini fark ettim şarjın. Sürüme ve dediğiniz gibi kalibre olmamasına bağlıyorum şimdilik bu sorunu. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
Selamlar hocam. Dün aldım ben de 17 Pro. Şarjı beklediğimden hızlı gidiyor. Bunu iOS 26'nın daha ilk versiyonda olmamıza ve bataryam henüz daha 1 döngü bile olmamasına bağlıyorum. Pil daha kalibre olmadı diye düşünüyorum. Yani 1 hafta, 10 gün içinde pilin de optimize olmasıyla daha iyi şarj süreleri elde edeceğimizi düşünüyorum.
Bir soru sormak istiyorum: Ayarlarda pil kısmına girdiğinizde pil sağlığı yazan kısımda üretim tarihi ve ilk kullanım yazıyor aşağıda. O sizde ne gösteriyor? Bende üretim tarihi: Temmuz 2025, ilk kullanım: Eylül 2025.