iPhone 17 Pro alınır mı?

Kronik sorunu olarak ne var ki? Kasasındaki sorunlardan bahsediyor iseniz o işin kolay kısmı. Yazılımsal vs. sorunları var ise ayrı. Kullanıcı yorumları okudum kasa harici işlemci ve kamera hakkında problemi olan birileri göremedim ben.
işte daha yeni çıkan bi ürün olduğu için eğer varsa yayılması yakındır o açıdan diyorum yoksa kesin olarak öyledir demiyorum

Arkadaşlar merhaba. İyi günler herkese, şu an iPhone 15 kullanıyorum, Mac ekosisteme geçtim artık Windows ile alakam kalmadı denilebilir. 17 Pro modeline yönelmek istiyorum lakin dış kasası çok çabuk çiziliyor, dayanıksız vs. diyenler var. Sizce 17 Pro alınır mı? Ben tasarım olarak beğendim Pro modeli hem boyut olarak hem de performans olarak iyi gibi gözüküyor ama fiziksel olarak çok eleştiriler var. Kullanan var mı? Deneyimlerini aktarır ise sevinirim. Gümüş olan modelini almayı planlıyorum. Çizikleri vs. daha az gösteriyormuş alüminyum kasasından ötürü ama dediğim gibi tam olarak emin değilim. Sizce geçilir mi? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhaba hocam, iPhone 15'ten geçmenizi öneririm. Zaten Pro ile Pro Max arasında donanım farkı yok. Telefoto fotoğrafçılığı özellikle seviyorsanız değecektir. Ancak kamerayı kırkta yılda bir kullanıyor, telefoto kamerayı hiç aramıyorsanız o zaman gereksiz masraf yapmayıp düz 17 modeline geçmenizi öneririm. Çünkü arada 30.000 TL fiyat farkı var, iPhone 17 alıp yanında AirPods ve Apple Watch da alabilirsiniz. Benim kendi düşüncelerimi yazdığım konum burada:

Arkadaşlar merhaba. İyi günler herkese, şu an iPhone 15 kullanıyorum, Mac ekosisteme geçtim artık Windows ile alakam kalmadı denilebilir. 17 Pro modeline yönelmek istiyorum lakin dış kasası çok çabuk çiziliyor, dayanıksız vs. diyenler var. Sizce 17 Pro alınır mı? Ben tasarım olarak beğendim Pro modeli hem boyut olarak hem de performans olarak iyi gibi gözüküyor ama fiziksel olarak çok eleştiriler var. Kullanan var mı? Deneyimlerini aktarır ise sevinirim. Gümüş olan modelini almayı planlıyorum. Çizikleri vs. daha az gösteriyormuş alüminyum kasasından ötürü ama dediğim gibi tam olarak emin değilim. Sizce geçilir mi? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Alınır. Hele ki düz modelden geçeceksin. Pro farkettirecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı