iPhone 17 Pro beklenmeli mi?

ArdaStrix

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şunun şurasında ne kalmış diyebilirsiniz ama 17 Pro çıktıktan sonra şu anki 16 Pro fiyatlarını bulamam diye biraz endişem var. Pasaj'da 77.400 16 Pro, bizimkiler kargo işine yanaşmıyor ama belki bir şekilde alabilirim. Sizce ne yapayım? Üniversitem başlayacak eylül ayında telefona ihtiyacım var.

Bekleyin bütçeniz varsa. Android tercih etmiyorsunuz değil mi?

Bekleyin bütçeniz varsa. Android tercih etmiyorsunuz değil mi?
Şu ana kadar hep android kullandım biraz hevesim var ios tarafına. 80'im var ama kaçtan çıkar ki 17 pro acaba? Üzerine ne kadar koyabilirim bilmiyorum bu paranın ama ayarlarım muhtemelen 10 falan daha.

Aralarında ciddi bir fiyat farkı olacaktır. Bütçe sorun değilse arka tasarım değiştiği için 17 beklemek daha mantıklı. Şurada 1 aydan az var. Tahminen 12 eylül gibi siparişe açılır ama bütçeyi düşünüyorsanız 16 Pro'da alınır. Pasaj'da ki satıcıya dikkat edin. Sadece Turkcell satmıyor orada.

Şu ana kadar hep android kullandım biraz hevesim var ios tarafına. 80'im var ama kaçtan çıkar ki 17 pro acaba? Üzerine ne kadar koyabilirim bilmiyorum bu paranın ama ayarlarım muhtemelen 10 falan daha.
90'dan pahalıya çıkacak. Direkt 16 Pro alın o zaman.

Yani Android tarafı daha mantıklı olur diye demiştim. Kaçtan çıkacağı belli değil ama fazla çıkar.

Android tarafında S25 Ultra bakabilirsiniz.

16 Proya oranla 50 dolar daha pahalı olmayacak mı? Yani tabii ki bu bize 50 dolar olarak gelmez ama 10K yetmez mi?

16 daha mantıklı bence. 17 tasarımsal olarak hoş da durmuyor.

iPhone 17 Pro 110kdan çıkabilir 100kdan aşağısında çıkmaz emin olabilirsiniz buna iPhone 16 Pro'yu yapıştırın

16 Pro'ya oranla 50 dolar daha pahalı olmayacak mı? Yani tabii ki bu bize 50 dolar olarak gelmez ama 10K yetmez mi?

Sen hiç gördün mü Apple'nin 10k fark ile cihaz çıkardığını

16 Proya oranla 50 dolar daha pahalı olmayacak mı? Yani tabii ki bu bize 50 dolar olarak gelmez ama 10K yetmez mi?
Bir kaç söylenti var. Çin'le birbirlerine uyguladıkları gümrük vergilerinden dolayı. Bu zamana kadar önce ki modelle arasında ki en yüksek fark olacak falan filan. Turkcell çalışanı olduğum için direkt toplantıda görüştük bunu Apple yetkilileriyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…