iPhone 17 Pro beklenmeli mi?

iPhone 17 Pro 110kdan çıkabilir 100kdan aşağısında çıkmaz emin olabilirsiniz buna iPhone 16 Pro'yu yapıştırın.

110k ödeme şansım yok. Max 95 verebilirim. Şimdi 16 Pro alsam (ki bugün bayağı Turkcell gezdim, pasajdaki 77.400 fiyatından verselerdi alacaktım vermediler) 17 Pro bu dediğim fiyattan çıkarsa üzer biraz çünkü bu sefer bayağı yenilik var.

Hocam pasaj fiyatından veremiyor musunuz hazır yakalamışken sorayım size de.

fazla yenilik yok bence arka tasarım çok kötü olmuş

Hayır. Pasaj'da cadde sokak satıcıları bile olabiliyor. Vergi levhaları olması yeterli. Hepsiburada Trendyol gibi düşünün. Turkcell satıcılı bazen uygun fiyatlı çıkabiliyor ama genel olarak %15 kadar daha pahalı. Mesela şuan kurumsalda iPhone 13'ü 3 ay vade 39'a satıyoruz.

hocam ip 17 pro nun arka tasarımını nasıl buldunuz ?

Fazla yenilik yok bence arka tasarım çok kötü olmuş

Hocam bence haklısınız ama konu Apple olunca öyle bir yağlar ballar ki siz ve ben bile 3 aya cidden kötü değilmiş gerçekte iyi duruyormuş deriz. Bu yüzden her zaman yeni tasarımı almakta fayda var.

hocam ip 17 pro nun arka tasarımını nasıl buldunuz ?
Kötü buluyorum da müşterilerimize böyle demeyelim diye Airpods 4 hediye ettiler

fazla yenilik yok bence arka tasarım çok kötü olmuş
Yani her sene aynı şeyi çıkarmaktansa değişiklik iyidir bence. Ama çok güzel olmamış tabii. Yenilik bayağı vardı benim gördüğüm.
Hayır ama hocam pasajda Turkcell A.Ş. satıyor 77400'e. Öyle rastgele bir satıcı değil, tim yerlerini falanda gezdim alamadım o fiyata. 81.5 dedi, sana 80 yaparım dedi almadım.

Harika o zaman. Dediğim gibi denk getirmişsiniz. Tim'ler siz ben gibi sahipleri olan yerler. İstedikleri fiyattan satabilirler. Turkcell bu fiyat diye reklam yayınlayıp baskı yapmadıktan sonra.

Hocam bizi bir AirPods 4'e sattınız mı

İşlemci kamera arka tasarım dışında farkli şeyler var mı?

Harika o zaman. Dediğim gibi denk getirmişsiniz. Tim'ler siz ben gibi sahipleri olan yerler. İstedikleri fiyattan satabilirler. Turkcell bu fiyat diye reklam yayınlayıp baskı yapmadıktan sonra.
Anladım hocam. Çevrede Turkcell bayi bırakmadım sadece timleri değil.
Bu fiyata istedim çünkü tam para ayarlamıştım şarj cihazıyla beraber ama nafile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…