iPhone 17 Pro ısınıyor mu?

zeutleos

Femtopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. 17 Pro kullanıyorum. Bugüne kadar sadece 4 adet Samsung telefon kullandım amiral gemireliydi hep. IPhone'a yabancıyım yani. Wild Rift oynarken, Diablo immortal oynarken, Mobile Legends oynarken kısacası her oyunda çok fazla ısınıyor. Üstelik ısınan bir cihazı iade ettim ve bunu yeni aldım. Yine aynı sorun. Bu telefonun genel sorunu mu bu? Böyle güçlü işlemci nasıl oluyor da her oyunda ısınabiliyor anlamadım. Bir de Diablo Immortal'da FPS sabit 60 değil, düşüyor bazen. Hissediyorum. Bu da anormal değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
CoD Mobile PUBG tarzı oyunlar oynadım ama cihazda en ufak ısınma hissetmedim günlük kullanımda dahil.

Hocam zaten buhar soğutma sisteminin mantığı telefonun ısınmaması değil. Telefonun ısındıktan sonra eskiye göre çok daha hızlı soğuması ve eskiye göre yük altında daha geç ısınmasını sağlamak. Oyun gibi ağır işlerde cihazın ısınması normal yani. Asıl ısındıktan sonra çabuk soğumuyorsa sıkıntı var demektir buhar soğutma bloğunda.
FPS düşmesi olayı oyundan veya iOS 26.1 kaynaklı olabilir. Ben 17 Pro'da RE4 oynadığımda 30 dakika gibi sürede FPS düşmesi yaşamamıştım. Dediğim gibi oyun kaynaklı olabilir. Başka ağır oyunlarda da FPS düşmesi olacak mı diye deneyin. Olmazsa oyun kaynaklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…