Maksimum pili %80 kullanıyorum. Bugün 5 saat 30 dakika ekran açıkken, 2 saat de ekran kapalıyken kullanmışım, %60 şarj yemiş. Bu normal mi? Oyun oynamadım. Telefon henüz yeni, daha 1 kere şarj ettim.
Hocam içime su serptiniz teşekkür ediyorum. Bir sorum daha olacak, Wi-Fi ile App store'dan bir şey indirirken çok yavaş kalıyor yani şöyle diyeyim Clash Royale yüklemek istedim 15 dakikada ancak yükledi. Bununla alakalı bir fikriniz var mı?Hocam öncelikle çok normal. 1,5 aydır bende 17 Pro kullanıyorum ve ilk aldığım günler resmen su gibi gidiyordu. Şarj devriniz yaklaşık 10-15'i bulunca biraz daha toplamış olur merak etmeyin.
Özellikle eski bir IPhone'dan kurulum ekranında aktarma yaparak kurduysanız hem arka planda verilerin transfer işleminin devam ediyor olması bunu etkiler. Ek olarak 26.0.1'de iseniz 26.1'e geçmelisiniz. 17 serisi tüm cihazlarda Air de dahil olmak üzere pil anlamında ciddi ferahlık sağlattı.
Hocam içime su serptiniz teşekkür ediyorum. Bir sorum daha olacak, Wi-Fi ile App Store'dan bir şey indirirken çok yavaş kalıyor yani şöyle diyeyim Clash Royale yüklemek istedim 15 dakikada ancak yükledi. Bununla alakalı bir fikriniz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.