iPhone 17 Pro mu 17 Pro Max mi?

Bütçe
150000
Yakın zamanda düz 17 aldım. Çok para vermemek adına bu seçimi yaptım çünkü mantıklı olan buydu. İşlemci ve ekran yenileme hızı dahil aynı.
Sadece ekran büyüklüğü ve kamera değişikliği var. Bunun için 30+ bin ₺ vermek çok hoşuma gitmeyecekti o yüzden düz aldım. Sizin seçiminize bağlı olarak değişebilir. Kendi kararınız.
Bence mantıklı olan hazırda çok fazla para yoksa düz, varsa ve ayrıca kamera-ekran büyüklüğü sizin nezdinizde önemliyse ona göre seçim yapmak.

Eğer telefoto kamera ile çekimlerle uğraşacaksanız Pro veya Max modelleri düşünebilirsiniz. Boyutu tamamen size kalmış sadece Pro Max'in bataryası biraz daha büyük. Telefoto kamera benim için önemli değil diyorsanız düz 17 almanızı tavsiye ederim üste kalan parayla AirPods Watch vs. de alabilirsiniz.

Basic 17 daha mantıklı bir seçim olur, sorunuzun cevabı sizin zevkinize göre değişir Mediamarkt'a gidip deneyin, şahsen Pro Max'leri kullanmak sinirimi bozuyor gereksiz büyük, Pro kullandım bu zamana kadar

Astronomik vergiler var, dünyanın en pahalı Apple ürünlerinin olduğu ülkelerden biriyiz. İkisini de almak akıl karı değil, ekosistem yapmıyorsanız Samsung alın. Artan parayla bir dünya şey alırsınız, yatırım yaparsınız, kendinize yatırım yaparsınız. Para yedirmeyin şunlara.

Cok fazla fotoğraf cekinen birisi degilim arkadaşlar o zaman iPhone 17 ideal gibi hem 120 Hz ekran var cevaplarınız icin teşekkür ederim.

Basic 17 daha mantıklı bir seçim olur, sorunuzun cevabı sizin zevkinize göre değişir MediaMarkt'a gidip deneyin, şahsen Pro Max'leri kullanmak sinirimi bozuyor gereksiz büyük, Pro kullandım bu zamana kadar.

Astronomik vergiler var, dünyanın en pahalı Apple ürünlerinin olduğu ülkelerden biriyiz. İkisini de almak akıl karı değil, ekosistem yapmıyorsanız Samsung alın. Artan parayla bir dünya şey alırsınız, yatırım yaparsınız, kendinize yatırım yaparsınız. Para yedirmeyin şunlara.

Hocam artık androiden sıkıldım da.

Eyvallah hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı