iPhone 17 Pro vs Oppo Find X9 Pro

Bütçe
50.000

Tostçu Yakup7

Picopat
Daha fazla  
Alırsam yurt dışından alacağım, hayatım boyunca Android kullandım.
Oppo Find X9 Pro (global sürüm) 512 GB/16 GB 1150$.
iPhone 17 Pro 256 GB 1200$.
Hangisini almak daha mantıklı olur hiç iPhone kullanmadığım için biraz ön yargım var, özellikle iOS işletim sistemine, ama Oppo'da ikinci el de çok değer kaybediyor.
Değerli görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
(Samsung önermeyin.)

Hiç macera aramayın derim, katlanabilir veya kalemli bir Android model olsa durum farklı olabilir ama bu iki model arasında net 17 Pro seçmelisiniz, bütçe varsa büyük ekran için Pro Max de olabilir.

Hiç macera aramayın derim, katlanabilir veya kalemli bir Android model olsa durum farklı olabilir ama bu iki model arasında net 17 Pro seçmelisiniz, bütçe varsa büyük ekran için Pro Max de olabilir.

Şahsen Apple'a alışık değilim belli ki siz alışıksınız o yüzden ne dediğimi anlamakta zorlanıyor olabilirsiniz, hayatım boyunca Android tercih ettim ama bir ikilemde kaldım ama iOS de çok hoşuma gitmiyor

Normalde benim için Oppo find X9 Pro ama aksesuar, yedek parça ve 2.el tarafı sıkıntılı olmasına rağmen alınır mı?

Hani kullanmadan emin de olamıyorum iOS hoşuma gider mi diye (babam da iPhone 15 Pro Max var kısa kullanımda alışamadım)
İOS işletim sistemi çok hoş ve güzel alışmalık bir sorun olacağını sanmıyorum ama yurtdışı İphone kullanımı sıkıntı olabilir bence Honor Magic 8 Pro daha iyi tercih olur.

Honor Magic 8 Pro'nun kamerası pozlama problemine sahip
Logosu elma olmamasına rağmen iyi bir yazılıma sahip ama.

Şahsen Apple'a alışık değilim belli ki siz alışıksınız o yüzden ne dediğimi anlamakta zorlanıyor olabilirsiniz, hayatım boyunca Android tercih ettim ama bir ikilemde kaldım ama iOS de çok hoşuma gitmiyor

Açıkçası bu sorunu 5 yıl önce ben de yaşamıştım. Sürekli Samsung kullanan birisi olarak ilk defa iPhone 12 almıştım ve iOS işletim sistemine geçmiştim. Kişiden kişiye değişir tabii ama ben kısa sürede alıştım sisteme. Sadece 1-2 haftalık zaman istiyor. Ha ben yine Android'e döneceğim orası ayrı :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı