IPhone 17 Pro’ya 2 tane iOS 26.0 sürümü güncelleme olarak geliyor

Makaleler
8
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar öncelikle. Özellikle iPhone 17 Pro ve 17 Pro Max kullanıcılarının bakmasını isteyeceğim. Ayarlar > genel > hakkında > iOS sürümü bölümünden iOS 26.0 sürümünüzün parantez içinde (23A…) ibaresinde ne yazdığını merak ettim. 23A330 yazıyor bende. Ve yine anlamadığım şekilde iOS 26.0 güncellemesi gelmiş gözüküyor. Bölgesel mi diye baktım ama öyle bir muhabbet yok sanırım. Düz 17 ve Air için bu dediğim durum yok. Daha garibi bendeki iOS 26.0’ın kodu İPSW sitesinde bile yok. Kaç tane iOS 26.0 var? Anlamadım cidden. @mizzy @balikeat

İpsw. Me orijinal Apple sitesi olmamakla birlikte, Apple sunucularına hangi IPSW dosyasını yüklerse onu sitesinde paylaşır. Demek ki o sürümü paylaşmamış. Zaten yeni çıkan telefonun Initial Stable versiyonunu yayınlamamaları gayet normal. 23A341 güncellemesinin hatası veya başka bir şeyi varmış, adamlar da bunu fark edip yeni güncelleme yayınlamışlar ve bunun adı da 23A345. Mantık basit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptıkları her güncellemenin bozdugunu düzeltmek için yeni güncelleme yayınlıyorlar. Millet de bunu güncel kalmak sanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı