IPhone 17 Pro’ya 2 tane iOS 26.0 sürümü güncelleme olarak geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
9
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar öncelikle. Özellikle iPhone 17 Pro ve 17 Pro Max kullanıcılarının bakmasını isteyeceğim. Ayarlar > genel > hakkında > iOS sürümü bölümünden iOS 26.0 sürümünüzün parantez içinde (23A…) ibaresinde ne yazdığını merak ettim. 23A330 yazıyor bende. Ve yine anlamadığım şekilde iOS 26.0 güncellemesi gelmiş gözüküyor. Bölgesel mi diye baktım ama öyle bir muhabbet yok sanırım. Düz 17 ve Air için bu dediğim durum yok. Daha garibi bendeki iOS 26.0’ın kodu İPSW sitesinde bile yok. Kaç tane iOS 26.0 var? Anlamadım cidden. @mizzy @balikeat

İpsw. Me orijinal Apple sitesi olmamakla birlikte, Apple sunucularına hangi ıpsw dosyasını yüklerse onu sitesinde paylaşır. Demek ki o sürümü paylaşmamış. Zaten yeni çıkan telefonun ınitial stable versiyonunu yayınlamamaları gayet normal. 23A341 güncellemesinin hatası veya başka bir şeyi varmış, adamlar da bunu fark edip yeni güncelleme yayınlamışlar ve bunun adı da 23A345. mantık basit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptıkları her güncellemenin bozdugunu düzeltmek için yeni güncelleme yayınlıyorlar. Millet de bunu güncel kalmak sanıyor.

Çıkış sürümünde ufak hatalar fark edildiği için hot fix minvalinde güncelleme yayınlandı. 3. parti sitelerde gözükmemesi normal zira Apple dışarıya kapalı bir şirket bir süre geçtikten sonra bu tür 3. parti sitelerde gözükmeye başlar.

Yaptıkları her güncellemenin bozdugunu düzeltmek için yeni güncelleme yayınlıyorlar. Millet de bunu güncel kalmak sanıyor.
Yazılım işi böyledir maalesef 15.000 cihazda test edersin 15.001'de bir hata meydana gelir. Yaptıklarını düzeltiyorlarsa sıkıntı yok, J7 Prime ilk çıktığı dönemde 2 yıl boyunca rahatsız etmeyin modu bozuktu düzeltmemişlerdi hiç. Asus ZenFone 5'le birlikte ilk intel mobil işlemciler telefonlara yerleşti fakat bozuk sattılar millete. Biri de arkasında durup sorunları düzeltti mi?

Yaptıkları yanlışı düzeltmiyorlar ki. Her yeni güncelleme, yeni sorunlar getiriyor. Cihazların örn. 1/15000 sorunlu ise, yazılımı öylece bırakmalılar.

Yaptıkları yanlışı düzeltmiyorlar ki. Her yeni güncelleme, yeni sorunlar getiriyor. Cihazların örneğin. 1/15000 sorunlu ise, yazılımı öylece bırakmalılar.

10 yıldır iOS kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım asla, siz ne yaşadınız gündelik kullanıma engel sağlayan?

iOS 26.0 (23A345) yazıyor bende hocam.

iOS 26.0 (23A345) yazıyor bende hocam.

Teşekkürler hocam. Ben şimdilik gelen o diğer iOS 26.0'yı yapmayacağım. iOS 26.1'i bekliyorum merakla.

Cevaplarınız için sağ olun, gayet iyi açıklamışsınız mantığını.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…