MehmetWezon Decipat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 1.431 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer İstanbul/Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #11 LorrieNN dedi: Yeni seri çıkınca onu alacak olan milyonlar olacak. Bir farkı olmayacak. 16 Pro Max en azından daha iyi. Farkım olsun diye telefon alıyorsa 17 serisini beklesin ona bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Son dediğinizi dedim zaten hemfikiriz aynısı çıkar çıkmaz ama değişen şeyler olacaktır beklemeye değer kalmış zaten 6-7 ay?
LorrieNN dedi: Yeni seri çıkınca onu alacak olan milyonlar olacak. Bir farkı olmayacak. 16 Pro Max en azından daha iyi. Farkım olsun diye telefon alıyorsa 17 serisini beklesin ona bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Son dediğinizi dedim zaten hemfikiriz aynısı çıkar çıkmaz ama değişen şeyler olacaktır beklemeye değer kalmış zaten 6-7 ay?
BEACT Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 478 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mart 2025 #12 Ben olsam pro alırdım max gereksiz büyük ve itici geliyor bana, fiyat farkını da hakettiğini düşünmüyorum.
Ben olsam pro alırdım max gereksiz büyük ve itici geliyor bana, fiyat farkını da hakettiğini düşünmüyorum.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #13 Beklemene gerek yok ekstrem bir yenilik olmayacak.
B BurakFitness Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #14 Bekleyelim o zaman, umarım değecek değişiklikler olur.