Merhaba, 17 Pro Max satın aldım. Ekranı LG üretimi GH3. Kuzenimin telefonu olan 16 Pro Max ile karşılaştırdığımda onun ki G9N Samsung üretimi, benim telefonum daha yeşilimsi tonlara kaçıyor telefona alttan baktığımızda. Alan arkadaşlar ekranını 3uTools uygulaması ile kontrol edebilir. Şu an değişim işlemi başlattım. Şansımı tekrar deneyeceğim, aynı ekran denk gelirse o şekilde kullanacağım daha iyisi denk gelirse ne güzel. Ayrıca, çok da göze batan bir durum olduğunu düşünmüyorum sonuçta aynı telefon, insan ister istemez en iyisi olsun istiyor eskide 16 Pro'mda G9N vardı, bakalım kargo gelip cihazı alacak değişim işlemi yapılacak, 0 cihaz gönderecekler. Umarım istediğim sonucu alırım. Sizin 17 serinize hangi ekran denk geldi?
17 Serisindede kullanılan ekran panelleri aşağıdakiler.
- G9N: Samsung tarafından üretilmiştir, iPhone 13 serisinde kullanılan en yüksek kaliteli ekran. Üstün netlik, renk doğruluğu ve dayanıklılık sunar.
- G9Q: Yine Samsung'dan, ikinci sınıf bir ekran. Hala iyi olsa da genel kalite açısından G9N'ye tam olarak ulaşamıyor.
- GVC: Bu LG'nin en iyi ekranı, ancak Samsung'un G9N ve G9Q'suna göre üçüncü sınıf bir ekran olarak sıralanıyor.
- G9P: Samsung tarafından üretilen bir başka ekran, bu dördüncü sınıf ekran daha düşük kalite kontrol standartlarına sahip olup, daha az güvenilir hale getiriyor.
- GH3: LG tarafından üretilen bu beşinci sınıf ekran, serideki en düşük kaliteli. Daha az dayanıklı ve renk doğruluğu daha kötü.