iPhone 17 serisi farklı ekran panelleri kullanıyor

Sevindim hocam sizin adınıza, o sarımsı tona ben de hiç katlanamıyorum.

Adınıza sevindim. Gerçekten takmamak lazım şu muhabbeti. Sonuçta satarkende hiç bir fiyat farkı olmuyor.

Diğer mesajlarda konuşuldu mu hatırlamıyorum, sormayı unuttuğum bi şey daha vardı arkadaşlar. Siz ekranı true tone açık mı kullanıyorsunuz? Otomatik aktif geliyordu o sanırım. Onu kapatıyorum ben. O şekilde daha iyi geliyor bana ekran renkler vs.

Birşeyler okurken açıyorum sadece.

Her daim kapalı bende.

Pil konusunda sıkıntı çeken bir sürü kullanıcı var bende dahil. Bu sıkıntıyı genellikle eski telefonundan direkt veri aktararak geçen kullanıcılar yaşıyor keza bende öyle yaptım.
Ben fotoğraflar dışında hiç bir şeyi aktarmadım. Pcden 0 yazılım yükledim cihaza. Şarj konusunda hiç bir sıkıntım yok hatta acayip götürüyor.

Pil konusunda sıkıntı çeken bir sürü kullanıcı var bende dahil. Bu sıkıntıyı genellikle eski telefonundan direkt veri aktararak geçen kullanıcılar yaşıyor keza bende öyle yaptım.
Evet hocam ben de yaşadım hatta konu açtım bu olay hakkında en son telefonu sıfırlayıp hiçbir şeyi aktarmadım öyle düzeldi sonra icloud kendi kendine yüklüyor zaten fotoğrafları geri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…