iPhone 17 stok durumu ne olacak?

PowerfulMan

Hectopat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar telefon çıktığından beri bir stok sorunu var. Özellikle Hepsiburada ve Amazon üzerinde sürekli olarak stok bitiyor ve bazı renkler bir süre gelmiyor. iPhone 17 256 GB alacağım ancak nedense bir türlü denk getiremiyorum. Neden böyle oldu stoklar ve ne zaman düzene girecek?

Nedeni çok rağbet olması hocam. Bu senenin en güzel modeli iPhone 17. En geç 1-2 aya yani yılbaşına kadar düzelir diye düşünüyorum. Ancak uzun yıllardır bir IPhone'a hele böyle bir ekonomide bu kadar rağbet olduğunu ülkemizde hatırlamıyorum.

Nedeni çok rağbet olması hocam. Bu senenin en güzel modeli iPhone 17. en geç 1-2 aya yani yılbaşına kadar düzelir diye düşünüyorum. Ancak uzun yıllardır bir IPhone'a hele böyle bir ekonomide bu kadar rağbet olduğunu ülkemizde hatırlamıyorum.

Gerçekten nereye bakarsam bakayım iPhone 17 en çok övülen model. Önceki senelere göre önemli özellikler aldı hakikaten. Yılbaşından önce zam gelir mi acaba? Korkmuyor değilim açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten nereye bakarsam bakayım iPhone 17 en çok övülen model. Önceki senelere göre önemli özellikler aldı hakikaten. Yılbaşından önce zam gelir mi acaba? Korkmuyor değilim açıkçası.
Ben bir zam beklemiyorum ancak siz takipte olun. Stok geldiği gibi alın bütçeniz hazırsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı