iPhone 17 vs 16 Pro

Xiaomi pek video konusunda iyi değil maalesef bi 17 de güzelleşti sanırım onlar güzel çekiyor kamerası.

Merhaba yurt dışından iPhone alacağım. 17 256 GB ve 16 Pro 128 GB'ı aynı fiyata alabiliyorum. Hangisi dersiniz? Güncel olan iyidir diye düşünüyorum.
iPhone 17, genel hatlarıyla daha iyi bir telefon. Aynı zamanda 256 GB’den başlıyor. Çok fazla telefoto kamerayla işiniz olmayacaksa 16 Pro’nun kayda değer üstünlüğü de kalmamış oluyor.

iPhone 17, genel hatlarıyla daha iyi bir telefon. Aynı zamanda 256 GB'den başlıyor. Çok fazla telefoto kamerayla işiniz olmayacaksa 16 Pro'nun kayda değer üstünlüğü de kalmamış oluyor.

Gerek kasası, gerek duruşu ve telefotosu yüzünden 16 Pro'ya karar verdim. Telefotoyu kullanan ve Zoom seven biriyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerek kasası, gerek duruşu ve telefotosu yüzünden 16 Pro'ya karar verdim. Telefotoyu kullanan ve Zoom seven biriyim.
Hocam tekrar hatırlatayım:
1- iPhone 17'de çok daha parlak ekran var. Dışarı çıktığınızda bunu fark ediyorsunuz. 16 Pro'da 2000 nit ekran varken 17'de 3000 nit parlaklığa çıkan ekran var.
2- Pil ömrü 17'nin çok daha iyi ve iPhone 17 aynı zamanda daha hızlı şarj olabiliyor.
3- Ön kamerada yeni nesil sensör var. 16 Pro'da ise yılların eskimiş sensörü var. Ön kamera konusunda açık ara 17 önde.
4-1 yıl daha yeni işlemci mevcut 17'de. Bu da en az 1 yıl daha uzun güncelleme ömrü demek.
Telefoto kamerayı kullanacaksanız bir şey diyemem ancak telefoto kamera için feda ettiğiniz bu 4 maddeye değip değmeyeceğini tekrar gözden geçirin derim. Tamam duruşu ve kasası 16 Pro'nun daha güzel ancak bence bu özellikler de mühim özellikler. Tercih sizin tabii ki. 128 GB kesinlikle yetmeyecek bunu da belirteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…