iPhone 17 vs S24 Ultra

Bütçe
70k
Kamerası, işlemcisi ve yazılımı daha iyi 17'nin, S25U - S24U - S26U vs. Hepsi aynı telefon, düz 17'nin kamerası S26U'dan da daha iyi. Bu da Samsung'un ne hale geldiğini net bir şekilde gösteriyor bence.

S24U ile kıyaslamayacağım, diğer kişilere katılıyorum bu konuda fiyatı S25U ile yakın olduğu için S25U ile kıyaslanmalı ve iPhone 17 ondan da daha iyi bir cihaz, çoğu yönden daha iyi ve daha mantıklı bir cihaz.

iPhone 17 daha iyi kamera, işlemciye ve yazılıma sahip, ikinci elide daha iyi. Bunlar yeter de artar.

S25U daha iyi batarya ( ekran süresi ) ve ekrana sahip. Ama iPhone ekranı da artık 120Hz, hani ne kadar fark var tartışılır ya da bu farkın önemi.

Rakibini ne olarak gördüğü ve neye karşı konumlandırıldığı umurumda değil, bu Samsung'un sorunu, 17 Pro Max'e karşı ürettikleri cihaz 17'den bile kötüyse bunu kendileri düşünmesi gerekiyor.

Kameralar konusunda Samsung ciddi bir geliştirme yapmadı dediğiniz gibi. Fakat bu sırf kamera için iPhone 17'yi alınır kılmaz.

Kameralar konusunda Samsung ciddi bir geliştirme yapmadı dediğiniz gibi. Fakat bu sırf kamera için iPhone 17'yi alınır kılmaz.

Sadece kamera için değil zaten, kamera, yazılım ve işlemci için, 2. El değerini koruması için.

Samsung almak için bir sebep yok asıl, ekran daha iyi ama yani ne fark ediyor, 2'side 120Hz nit değeri yüksek, hiçbir şey, bir tek bataryası daha iyi, ucuzda değil, ikinci elide daha iyi değil, UI'da daha kötü, Android applerde hala sıkıntı ve uyumluluk sorunları var ne kaldı yani geriye, asıl Samsung'un sunduğu hiçbir şey yok.

Hayret içerisindeyim, millet adı Ultra diye, Samsung Pro Max'e karşı konumlandırdı diye direk iyi demiş 17'den, iyi falan değil, kötü.

Sadece kamera için değil zaten, kamera, yazılım ve işlemci için, 2. El değerini koruması için.

Samsung almak için bir sebep yok asıl, ekran daha iyi ama yani ne fark ediyor, 2'side 120Hz nit değeri yüksek, hiçbir şey, bir tek bataryası daha iyi, ucuzda değil, ikinci elide daha iyi değil, UI'da daha kötü, Android applerde hala sıkıntı ve uyumluluk sorunları var ne kaldı yani geriye, asıl Samsung'un sunduğu hiçbir şey yok.

Hayret içerisindeyim, millet adı Ultra diye, Samsung Pro Max'e karşı konumlandırdı diye direk iyi demiş 17'den, iyi falan değil, kötü.

Kamera, yazılım hatta 2.el konusunda hak veriyorum ama diğer konularda size hak vermiyorum. Özellikle ekran konusunda 2 cihazda büyük fark var. Android çok daha geniş olduğu için uyumluluk sorunları olabiliyor. Özellikle yapay zeka konusunda Apple'dan daha iyi demeyi bırak fark atıyor bile rahatlıkla denilebilir.
2 cihazı da deneyip kullandım hatta şu an S25 Ultra kullanıyorum. Ben deneyimlerimden yola çıkarak S25 Ultra varken 17 alınmaz diyorum. Sizin dayanağınız nedir merak etmedim değil.

Kamera, yazılım hatta 2.el konusunda hak veriyorum ama diğer konularda size hak vermiyorum. Özellikle ekran konusunda 2 cihazda büyük fark var. Android çok daha geniş olduğu için uyumluluk sorunları olabiliyor. Özellikle yapay zeka konusunda Apple'dan daha iyi demeyi bırak fark atıyor bile rahatlıkla denilebilir.
2 cihazı da deneyip kullandım hatta şu an S25 Ultra kullanıyorum. Ben deneyimlerimden yola çıkarak S25 Ultra varken 17 alınmaz diyorum. Sizin dayanağınız nedir merak etmedim değil.

Yapay zeka zaten bulut Samsung'da, Apple Gemini ile anlaşacak Siri'nin içine entegre olucak, evet AI konusunda Samsung çok daha iyi.

Ekran konusuna katılmıyorum, fark yok denecek kadar az, iPhone 17 zaten 120Hz ve yeterli nite sahip, bunun ötesi bence önemsiz, kamera bunun daha "iyi" olmasından veya uygulamalarda telefonun saçmalamaması bu ekran farkından çok daha önemli, ayrıca ikinci el boyutuda var.

Sizin için bana farkın önemsiz göründüğü ekran kısmı önemli gelmiş, bence önemsiz, ben asla iPhone 17 kullanırken S25U ekranını aramam, ama S25U kullanırken IOS'u ararım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı