iPhone 17'de pil çok hızlı bitiyor

Teknolojik112

Hectopat
Daha fazla  
Telefonu çıktığı günden beri kullanıyorum ve pil sıkıntısı var. Bugün sabah %85'te çıkardım ve sadece 3 saat ekran süresi olmasına rağmen telefonun şarjı %15'e indi. Şaka gibi. Bu sadece bugüne özel değil telefonu yoğun kullanımda günde 2 defa şarj ediyorum. Bu durum normal olamaz, telefonun şarjı su gibi gidiyor. Apple'a başvursam para iadesi veya batarya değişimi yaparlar mı ya da nasıl çözebilirim? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Mobil veride şebeke problemi olan bir bölgedeyseniz telefon ciddi batarya tüketimi yapıyor. Kendi fikrim bu yönde tabii iOS sürümü alakalıda olabilir. Yine de son sürüm cihaza entegre şekilde gelen iOS sürümünün pil performansının kötü olması bence kabul edilemez.

Bence de hocam. Bugün de çok farklı değil anca 5 saat ekran süresi aldım kasa kasa.

İnşallah hocam ben de o yönde inanmak istiyorum.

Yeni güncelleme ile düzeltecekler diye biliyorum ama bende %80 şarj ile 1.5 gün rahat gidiyor. Pil sağlığı için de %20 - %80 kuralını uygulamayı unutma. Pil ayarlarından maksimum şarj seviyesini %80 olarak seç, gerçekten çok işe yarıyor. Eski telefonumda bu sayede 2 yılda pil sağlığı en fazla %95’e düşmüştü.

İnşallah düzelir hocam. Yıllar sonra iphone a geçtim böyle başlamak da büyük pişmanlık oldu bana.

Hep oluyor maalesef, ilk 3 ay sıkıntı yaşanıyor, sonra düzeliyor.
Hocam aslında dün test için ve Apple destek tavsiyesiyle sıfırladım 4 saat ekran sürem var şarjım %38 günümü çıkartacak gibi duruyor sanırım sıfırlamak sorunu çözdü ama yoğun bir kullanımda hala çıkaramaz.

3 ay sonra güncelleme paylaşabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…