Çözüldü iPhone 17'de pil çok hızlı bitiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Teknolojik112

Hectopat
Daha fazla  
Telefonu çıktığı günden beri kullanıyorum ve pil sıkıntısı var. Bugün sabah %85'te çıkardım ve sadece 3 saat ekran süresi olmasına rağmen telefonun şarjı %15'e indi. Şaka gibi. Bu sadece bugüne özel değil telefonu yoğun kullanımda günde 2 defa şarj ediyorum. Bu durum normal olamaz, telefonun şarjı su gibi gidiyor. Apple'a başvursam para iadesi veya batarya değişimi yaparlar mı ya da nasıl çözebilirim? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Hocalarım herkese yardımcı olması açısından yazıyorum: Apple desteği batarya konusunda aramıştım bana eğer eski telefonunuzdan bu telefona veri aktararak geçtiyseniz telefonu sıfırlayın hiçbir veri aktarmadan sıfırdan kurun dediler -kurulum ekranında bile veri aktarmayı seçmeyin- ve etkisi kesinlikle oldu. 3-4 saat arası ekran süresi olan telefonum sıfırladıktan sonra en kötü 6 saat ekran süresi verdi, bugün ise 8 saat ekran süresi aldım değerler fazlasıyla tatmin edici aynı sorundan muzdarip biri varsa kesinlikle tavsiye ederim. Size de yardımcı olmuşumdur umarım.
Pil konusunda şöyle bir durum var ,Apple telefonlarda örnek veriyorum pil 100 den 80e geç düşüyorken 80 den 60 a daha hızlı düşüyor bu oran sürekli değişiyor.Esas pil ömrü 100de 100den pil bitimine kadar ne kadar sürüyor o önemli.Mesela benim telefonu şarj ederken 80 den 100 e kadar ki pil dolma süresi baya uzuyor ve kullanırkende 100 ile 80 arası şarj baya geç tükeniyor bilmem anlatabildim mi?

Son düzenleme:
Bilmem anlatabildin hocam.

Hocalarım herkese yardımcı olması açısından yazıyorum: Apple desteği batarya konusunda aramıştım bana eğer eski telefonunuzdan bu telefona veri aktararak geçtiyseniz telefonu sıfırlayın hiçbir veri aktarmadan sıfırdan kurun dediler -kurulum ekranında bile veri aktarmayı seçmeyin- ve etkisi kesinlikle oldu. 3-4 saat arası ekran süresi olan telefonum sıfırladıktan sonra en kötü 6 saat ekran süresi verdi, bugün ise 8 saat ekran süresi aldım değerler fazlasıyla tatmin edici aynı sorundan muzdarip biri varsa kesinlikle tavsiye ederim. Size de yardımcı olmuşumdur umarım.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…