iPhone 17'de Siri düzgün çalışmıyor

Daha fazla  
iPhone 17'yi en son sürüme güncelledim. Ne bu Intelligence gözüküyor ne de Siri düzgün çalışıyor ne de cevap veriyor. Bir şey soruyorum anlamadım diyor. Birkaç ayar yaptım ama aynı hala. Hatta bazen hey Siri diyorum dönüş yapmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptım ancak yine çok iyi değil. Dışarıdayken dibine girmem gerekiyor seslenmem için, algılamıyor. Normal olarak mikrofonda sıkıntı yok. Sıfır telefon zaten.

Algılaması hariç diğer problemler düzeldi mi peki? Evde, sessiz ortamda dibine girmeniz gerekiyor mu hala?

Algılaması hariç diğer problemler düzeldi mi peki? Evde, sessiz ortamda dibine girmeniz gerekiyor mu hala?
Şöyle Siriyi kurarken 1 metre ilerimden bile algılıyor. Ancak kurulum sonrası algılamıyor. Çözemedim.

Şimdi yan tuştan aktif ettiğimde çok uzaktan bile dediklerimi algılıyor ama Hey Siri seslenmesine karşılık vermiyor düzgün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle Siriyi kurarken 1 metre ilerimden bile algılıyor. Ancak kurulum sonrası algılamıyor. Çözemedim.

Şimdi yan tuştan aktif ettiğimde çok uzaktan bile dediklerimi algılıyor ama Hey Siri seslenmesine karşılık vermiyor düzgün.

Ben "Siri" denmesine düzgün yanıt verdiğini pek görmedim zaten. Şu an tuşla aktif edince normal çalışıyorsa bence sorun yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı