İphone 3GS alınır mı ?

İnternette gezinirsin ama aynı anda pek çok sayfa açmayı bekleme. iPhone 4'te bile RAM yetmediği için bir süre sonra diğer sekmeye geçmeye çalışınca sayfayı tekrar yüklüyor. Çok basit oyunları oynarsın ama tahmini konuşmam gerekirse %10 gibi ufak bir kısımdaki oyunlar bunlar. Çoğu oyunda yavaş yükleme, kasma olacaktır. Kamerası hakkında çok fikrim yok. Wi-fi/3G açıkken tam ekran parlaklığında 2-3 saat bir şeylerle uğraşabilirsin tahminen ama daha fazlasının olacağını sanmıyorum. Müzik dinleme, video izleme (ekran küçüklüğünden rahatsız olmayacaksan), basit uygulamaları kullanma gibi işler yapılır ama güncel şeylere yetişemez bence.

Onun yerine İphone 4'e bakmanızı tercih ederim. ios 7 desteklediğinden birçok oyun oynanıyor.Ben kullanıyorum çok ta memnunum.Asphalt 8 oynarken ilk başlarda biraz kasma var sonra kasma geçiyor.

Sırf buna yorum yapmak için kaydoluyorum aman ha diyeyim iOS 6 destekli uygulamaları çalıştırabilirsin sadece ki git gide azalıyor iOS 6ya destek. İlle de iPhone diyorsan SeriOyuncu arkadaşın dediği gibi iPhone 4 al en azından iOS 7. Yok benim için Android de olur diyorsan seçeneğin çok tabi ki.

Teknosa'da 699 TL sıfırı Önerebilirim ama iPhone 4 daha iyidir.

Kesinlikle almanı tavsiye etmem dostuma

Zenfone 5/6 bunlara bakmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…