İphone 3GS alınır mı ?

Şaka mı bu? Iphone alacağım diye tutturan bir arkadaşım gidip 1200 TL ye 8GB Iphone 4S aldı şuan çok pişman. Sakın öyle bir hataya düşme ama eğer eski modellere karşı bir fantazin varsa 2. elden rahat bulursun ama müzik dinleme facebook twitter whatsapp ilerisine gidemezsin Angry Birds oynar durursun.

3GS artık eskide kaldı, en azından iphone 4-4S'e bakmalısın.

Bence alınabilir en uygun fiyatlı telefon Zenfone 4 veya Lumia 525'dir. Sonra Lumia 630 - Lumia 720 - Lumia 820 - T50 - Zenfone 5 diye sıralanabilir. Iphone 3GS yerine bu telefonlardan bütçene uygun olanı alabilirsin.

Android olarak ? İkinci el 300 tl olucak.
Sıfır S3 mini bulabilirsiniz. Genellikle operatörlerden taahhütle alıp daha ucuza satan dükkânlar var ve gayet sorunsuz kapalı kutu aliyorsunuz. Mesela ben S4 mini 850 TL gibi bir fiyata almıştım. Gayet kârlı bir işlemdi.

Onun yerine İphone 4'e bakmanızı tercih ederim. ios 7 desteklediğinden birçok oyun oynanıyor.Ben kullanıyorum çok ta memnunum.Asphalt 8 oynarken ilk başlarda biraz kasma var sonra kasma geçiyor.
İOS 8' de destekliyor diye biliyorum?

Hocam bu devirde iphone 3GS sanmıyorum almanızı tavsiye etmiyorum.Biraz daha sabrederek 600-800 TL arası iphone 4S alabilirsiniz.
Saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…