swayer

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Merhaba arkadaşlar, elimde bir iPhone 4 var ancak içinde bir yazılım yok. İçine yazılım atacaktım ancak shsh hatası verdi ve en son ITunes'dan geri yükleme yapıyordum ancak bir anda USB çıkarıldı sesi geldi ve o gün bu gündür böyle. Kablo değiştirdik, başka bilgisayara taktık, hatta içini açıp batarya soketini bile çıkar tak yaptık ancak sonuç aynı, ne yapacağım bilmiyorum Power butonuda içine göçük zaten ne olur yardım edin.

Merhaba arkadaşlar, elimde bir iPhone 4 var ancak içinde bir yazılım yok. İçine yazılım atacaktım ancak shsh hatası verdi ve en son ITunes'dan geri yükleme yapıyordum ancak bir anda USB çıkarıldı sesi geldi ve o gün bu gündür böyle. Kablo değiştirdik, başka bilgisayara taktık, hatta içini açıp batarya soketini bile çıkar tak yaptık ancak sonuç aynı, ne yapacağım bilmiyorum Power butonuda içine göçük zaten ne olur yardım edin.

İçine göçükten kastınız nedir? Hiçbir şekilde basılmıyor mu?

Dosya Ekleri

• CFE228B4-536D-41C7-9BD5-4066E46623F6.jpeg
    CFE228B4-536D-41C7-9BD5-4066E46623F6.jpeg
    50,4 KB · Görüntüleme: 23
  • F1B93BEA-9D3A-4BD3-B421-5DF2D09A5AA5.jpeg
    F1B93BEA-9D3A-4BD3-B421-5DF2D09A5AA5.jpeg
    54,3 KB · Görüntüleme: 24
Bu şarj kablosu ölmüş. Bence başka bir kablo deneyin. Diğer kabloda böyleyse açılmaz bence.

Hayır ölmemişti hatırlıyorum şarj ediyordu. Ama bu yöntemi de deneriz notlarıma ekledim 👍

Bu şarj kablosu ölmüş. Bence başka bir kablo deneyin. Diğer kabloda böyleyse açılmaz bence.

Kablo bugün geldi ve sonuç yok.

22.08.2024 23:29 tarihinden selamlar hocam, bundan bir yarım saat önce ne kadar umutsuz olsam da iPhone 4 cihazımı bilgisayara taktım. Ve şaşırtıcı bir şekilde cihaz şarj ediliyor ibaresi geldi ve aralıklarla ana ekran tuşuna bastım ve mucizevi bir şekilde cihazda elma logosu geldi, logo geldikten sonra elimi ana ekran tuşundan çektim ve bekledim ve beni çok sevindirecek bir şey oldu. Cihaz içerisinde iOS 7 olacak şekilde açıldı ve cihazı bypass ederek cihazın kurulumunu tamamladım ve çok mutluyum ve cihaz sorunsuz bu şekilde de konu kapanmış oldu, ayrıca yardımlarınız için size de çok teşekkür ederim hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı