iPhone 4 açılmıyor

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba. Elimde önceden kullandığım bir iPhone 4 var cihazda WhatsApp ve Instagram gibi programlar çalışmadığı için yeni bir telefon almıştım kendime. Aradan 2.5 yıl a yakın bir süre geçti telefonu mp3/4 gibi kullanmak aklıma geldi bende yapmak için kutudan çıkardım. Cihazı şarja taktım Apple logosu geldi yani cihaz şarj alıyordu bıraktım telefonu dolsun diye 4-5 saat ellemedim sonra açmak istedim ve Power butonuna basılı tuttum ekran a hafif ışık geldi ama cihaz açılmıyor yardım eder misiniz?

Telefonu belli bir süre daha şarjda bırakıp öyle açmayı deneyin. 4-5 saat yeterli gelmeyebilir. Şoklama yapar gibi bir 12 saate yakın kalsın.

Telefonu belli bir süre daha şarjda bırakıp öyle açmayı deneyin. 4-5 saat yeterli gelmeyebilir. Şoklama yapar gibi bir 12 saate yakın kalsın.

Tamam bir deneyeyim.
En son telefona root atmıştım sorun olmadan 3-4 ay kullandım sonra telefona rafa kaldırdım rootdan dolayı olur mu?

Rootdan olacağını sanmam şarj bakımından sorunu var gibi duruyor şu anda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı