iPhone 4 alınır mı?

hebevnejs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, nostaljik olması açısından iPhone 4 veya 4S almayı planlıyorum. Mesela o telefondan birilerini arayabilir miyim? Ayrıca bu telefonlar ufak tefek oyunları açar mı? (Subway surfers gibi) ve en iyi ihtimal; whatsapp‘ı zor da olsa açar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, nostaljik olması açısından iPhone 4 veya 4S almayı planlıyorum. Mesela o telefondan birilerini arayabilir miyim? Ayrıca bu telefonlar ufak tefek oyunları açar mı? (Subway surfers gibi) ve en iyi ihtimal; whatsapp‘ı zor da olsa açar mı?

WhatsApp'ı açmaz. Arama yapabilirsin. Diğer sosyal medya uygulamalarını kursan eski sürüm yükleyebilirsen belki açma ihtimali olabilir. Oyunları bilemeyeceğim.

Arkadaşlar merhaba, nostaljik olması açısından iPhone 4 veya 4S almayı planlıyorum. Mesela o telefondan birilerini arayabilir miyim? Ayrıca bu telefonlar ufak tefek oyunları açar mı? (subway surfers gibi) ve en iyi ihtimal; whatsapp‘ı zor da olsa açar mı?

WhatsApp desteği kalktı maalesef. Subway surfers açar diye düşünüyorum ama iOS sürümü yetmeyebilir.

Sizce nostanjik olması açısından ve arama yapılıyor olması açısından alınır mı?

Sizce nostanjik olması açısından ve arama yapılıyor olması açısından alınır mı?
Telefoncudan ucuza bulursan ve ayırabilecek bir para varsa alabilirsin. Subway Surfers gibi oyunları açacaktır fakat sizin icloud'unuzu girmeniz ve kendi iCloud'unuzdan daha önce indirdiğiniz oyunları indirmenizi öneririm yoksa sürümü yetmeyebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı