Eski bir tane iPhone 4 telefonum vardı bozuldu açılmıyor. İçinde bir sürü fotoğraf, video vardı vardı. O telefondaki fotoğrafları vb kurtarmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Başka bir iphone cihaza geçtiğin zaman icloud yedeklemesinden bulunmuyor mu hocam? Bir kısmını öyle kurtarırsınız diye biliyorum.Eski bir tane iPhone 4 telefonum vardı bozuldu açılmıyor. İçinde bir sürü fotoğraf, video vardı vardı. O telefondaki fotoğrafları vb kurtarmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Başka bir iPhone cihaza geçtiğin zaman iCloud yedeklemesinden bulunmuyor mu hocam? Bir kısmını öyle kurtarırsınız diye biliyorum.
iCloud yedeklemesi açıksa fotoğraflara icloud.com adresine giriş yaparak da ulaşabilirsiniz illa Apple cihazınızın olmasına gerek yok. Eğer açık değilse mecbur tamir edilmesi gerek ama bozuk derken nesi bozuk? Yani ekranı bozuk olabilir mi sadece? Bilgisayara bağlamayı denediniz mi hiç?
Nasıl bir bozuk? Cihazı açabiliyor musun?
Nasıl bir bozuk? Cihazı açabiliyor musun?
iCloud yedeklemesi açıksa fotoğraflara icloud.com adresine giriş yaparak da ulaşabilirsiniz illa Apple cihazınızın olmasına gerek yok. Eğer açık değilse mecbur tamir edilmesi gerek ama bozuk derken nesi bozuk? Yani ekranı bozuk olabilir mi sadece? Bilgisayara bağlamayı denediniz mi hiç?
Hangi sürümdeydiniz? Cihazda Jailbreak var mıydı? 7.1.2 mi güncellediniz? DFU moda giremiyor musunuz?Hocam iPhone 4'e güncelleme yaptıktan sonra telefon kapandı ve bir daha hiç açılmadı.
Hayır hocam hiçbir şekilde açamıyorum.
Hocam cihazı USB ile bilgisayara bağlamaya çalışsam bilgisayar tanır mı acaba telefonu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.