R RaphaeLx Hectopat Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2015 #1 Merhaba iyi akşamlar forumda yeniyim. Başlıkta belirttiğim gibi iphone 4 telefonum 10-15 dakika oyun oynayınca ısınıyor. Ne yapabilirim ?
Merhaba iyi akşamlar forumda yeniyim. Başlıkta belirttiğim gibi iphone 4 telefonum 10-15 dakika oyun oynayınca ısınıyor. Ne yapabilirim ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Mart 2015 #2 Bende iPhone 6 var o bile sınıyor. Yapacak bir şey yok. Cihazlar ısınıyor. Henüz teknoloji ısınmayan devreler yapacak kadar ilerlemedi.
Bende iPhone 6 var o bile sınıyor. Yapacak bir şey yok. Cihazlar ısınıyor. Henüz teknoloji ısınmayan devreler yapacak kadar ilerlemedi.
Serpenos Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 3.303 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522193036 8 Mart 2015 #3 Recep Baltaş dedi: Bende iPhone 6 var o bile sınıyor. Yapacak bir şey yok. Cihazlar ısınıyor. Henüz teknoloji ısınmayan devreler yapacak kadar ilerlemedi. Genişletmek için tıkla... Şair burada İphone 6'sı olduğunu belirtmiş . Şaka bir yana bu ısınma el yakacak kadar çok mu @RaphaeLx ?
Recep Baltaş dedi: Bende iPhone 6 var o bile sınıyor. Yapacak bir şey yok. Cihazlar ısınıyor. Henüz teknoloji ısınmayan devreler yapacak kadar ilerlemedi. Genişletmek için tıkla... Şair burada İphone 6'sı olduğunu belirtmiş . Şaka bir yana bu ısınma el yakacak kadar çok mu @RaphaeLx ?
swindler Hectopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2015 #4 5s kullanıyorum ısınma var ama kılıf takınca fark edilmiyor bile.
R RaphaeLx Hectopat Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2015 #5 Hayır el yakmıyor fakat rahatsız oluyorum. Kılıf aldım telefon ısınsa bile ben hissetmiyorum. Böyle iyi oldu
Hayır el yakmıyor fakat rahatsız oluyorum. Kılıf aldım telefon ısınsa bile ben hissetmiyorum. Böyle iyi oldu