Bazunaa Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #21 Stereo.Luigi99 dedi: Hiçbir fikrim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Gerekli dosyaları kurmamışım
Stereo.Luigi99 dedi: Hiçbir fikrim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Gerekli dosyaları kurmamışım
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #22 Bazunaa dedi: Gerekli dosyaları kurmamışım. Genişletmek için tıkla... Şu anda durum nedir? @Bazunaa
Bazunaa Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #23 Kurmuyor tam dosyalar iniyor yapacak uygulama atiyor
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #24 Bazunaa dedi: Kurmuyor. Tam dosyalar iniyor yapacak uygulama atıyor. Genişletmek için tıkla... Coolbooter'ın sürümünü 1.5'e indirmeyi deneyin. Tweak'i yüklediğiniz yerden yapabilirsiniz. Eğer olmazsa Filza ile şuradaki DEB dosyasını kurun.
Bazunaa dedi: Kurmuyor. Tam dosyalar iniyor yapacak uygulama atıyor. Genişletmek için tıkla... Coolbooter'ın sürümünü 1.5'e indirmeyi deneyin. Tweak'i yüklediğiniz yerden yapabilirsiniz. Eğer olmazsa Filza ile şuradaki DEB dosyasını kurun.
Bazunaa Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #25 Stereo.Luigi99 dedi: CoolBooter'ın sürümünü 1.5'e indirmeyi deneyin. Tweak'i yüklediğiniz yerden yapabilirsiniz. Eğer olmazsa Filza ile şuradaki DEB dosyasını kurun. Genişletmek için tıkla... Oradaki deb yöntemini denedim ama sürüm düşürmedim bir de öyle deneyip yapayım diyeceğim de nasıl düşürebilirim?
Stereo.Luigi99 dedi: CoolBooter'ın sürümünü 1.5'e indirmeyi deneyin. Tweak'i yüklediğiniz yerden yapabilirsiniz. Eğer olmazsa Filza ile şuradaki DEB dosyasını kurun. Genişletmek için tıkla... Oradaki deb yöntemini denedim ama sürüm düşürmedim bir de öyle deneyip yapayım diyeceğim de nasıl düşürebilirim?
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #26 Bazunaa dedi: Oradaki deb yöntemini denedim ama sürüm düşürmedim bir de öyle deneyip yapayım diyeceğim de nasıl düşürebilirim? Genişletmek için tıkla... Cydia'dan Coolbooter tweak'ine geldiğiniz zaman Değiştir > Sürüm Düşür kısmından 1.5'i seçin.
Bazunaa dedi: Oradaki deb yöntemini denedim ama sürüm düşürmedim bir de öyle deneyip yapayım diyeceğim de nasıl düşürebilirim? Genişletmek için tıkla... Cydia'dan Coolbooter tweak'ine geldiğiniz zaman Değiştir > Sürüm Düşür kısmından 1.5'i seçin.
Bazunaa Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #27 Stereo.Luigi99 dedi: Cydia'dan CoolBooter Tweak'ine geldiğiniz zaman Değiştir > Sürüm Düşür kısmından 1.5'i seçin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır öyle deneyelim Stereo.Luigi99 dedi: Cydia'dan CoolBooter Tweak'ine geldiğiniz zaman Değiştir > Sürüm Düşür kısmından 1.5'i seçin. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 tane uygulama var hangisi
Stereo.Luigi99 dedi: Cydia'dan CoolBooter Tweak'ine geldiğiniz zaman Değiştir > Sürüm Düşür kısmından 1.5'i seçin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır öyle deneyelim Stereo.Luigi99 dedi: Cydia'dan CoolBooter Tweak'ine geldiğiniz zaman Değiştir > Sürüm Düşür kısmından 1.5'i seçin. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 tane uygulama var hangisi
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #28 Bazunaa dedi: Hocam 3 tane uygulama var hangisi Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atabilir misiniz acaba?
Bazunaa dedi: Hocam 3 tane uygulama var hangisi Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atabilir misiniz acaba?
Bazunaa Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #29 Stereo.Luigi99 dedi: Ekran görüntüsü atabilir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam oldu boot dedi yaptım elma logosu gelip gelip duruyor kapaniyor neden oluyor
Stereo.Luigi99 dedi: Ekran görüntüsü atabilir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam oldu boot dedi yaptım elma logosu gelip gelip duruyor kapaniyor neden oluyor
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #30 Bazunaa dedi: Hocam oldu boot dedi yaptım elma logosu gelip gelip duruyor kapaniyor neden oluyor Genişletmek için tıkla... iOS 7'ye boot edebiliyor musunuz? Yoksa cihaz hiç mi açılmıyor?
Bazunaa dedi: Hocam oldu boot dedi yaptım elma logosu gelip gelip duruyor kapaniyor neden oluyor Genişletmek için tıkla... iOS 7'ye boot edebiliyor musunuz? Yoksa cihaz hiç mi açılmıyor?