iPhone 4 telefonumu uzun süre sonra açmak istedim. 2 sene önce açmıştım en son. Bu sefer de şarja takayım dedim fakat telefon ısınıyor ama herhangi bir şekilde bir görüntü yok, telefon açılmıyor. Ben bunu şarjda bırakayım mı yoksa ısınmadan dolayı bana bir sıkıntı yaşatır mı? Cevaplarınızı bekliyorum, yeni yılınızı kutluyorum.
Batarya değişiminde çoğu zaman veri gitmez. Sadece ne olur ne olmaz diye yedekler gidebilir derler,kendilerini riske atmamak için. Daha verisi kaybolan görmedim,pil değişimi yaparken. Ben şahit olmadım yani.
Batarya değişiminde çoğu zaman veri gitmez. Sadece ne olur ne olmaz diye yedekler gidebilir derler, kendilerini riske atmamak için. Daha verisi kaybolan görmedim, pil değişimi yaparken. Ben şahit olmadım yani.
Bana imkansız geliyor. Cihazın beyni kapalı. Icloud üzerinden sadece fotoğraf çekebilirsin. Oda yedekleme yaptıysan,Icloud satın aldıysan yani. Yine de bakabilirsin. iCloud
Bana imkansız geliyor. Cihazın beyni kapalı. iCloud üzerinden sadece fotoğraf çekebilirsin. Oda yedekleme yaptıysan, iCloud satın aldıysan yani. Yine de bakabilirsin. iCloud