iPhone 4'e virüs mü bulaştı?

not4211

Decapat
Daha fazla  
Elimde iPhone 4 var telefona Jailbreak atmıştım. Cydia'dan repo yüklerken repo hackyouriphone reposunu yüklemeye çalıştım fakat telefon buna izin vermedi. Ondan sonra bende internetten araştırıp bir profil yükleyince düzeldiğini öğrendim. Profili indirdim repoyu da indirdim fakat ondan sonra cihaz kafayı yedi ayarlara giremiyorum Cydia'ya giremiyorum Safari'ye giremiyorum. Kısacası internete bağlı olan her şeye giremiyorum. Ya çöküyor ya da yüklenme ekranında kalıyor. Hiçbir şekilde olmuyor çözümü nedir? Cihazda bir Apple hesabı yok Jailbreak'lı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Google'da mı girmiyor?

Direkt çoğu programa girmiyor.

Hocam Google'da mı girmiyor?

Uzun süredir bekliyorum.

@HakanEfe2516 hocam Apple konularında etiketleyin demiştiniz bakarsanız daha fazla detay verebilirim.

Son düzenleme:
Direkt çoğu programa girmiyor.

Uzun süredir bekliyorum.

@HakanEfe2516 hocam Apple konularında etiketleyin demiştiniz bakarsanız daha fazla detay verebilirim.

Hackyouriphone reposu benim iPhone 6S telefonuma da kafayı yedirtmişti. Kullanmanızı tavsiye etmem. Jailbreak şakaya gelmez.

Hackyouriphone reposu benim iPhone 6S telefonuma da kafayı yedirtmişti. Kullanmanızı tavsiye etmem. Jailbreak şakaya gelmez.

Çözümü var mı hocam kilitlendi resmen telefon.

Yok mu hocam @HakanEfe2516 etiket için kusura bakmayın.

Hocam?

Son düzenleme:
Kusura bakma bu aralar çok yoğunum. 3uTools ile temiz yazılım at. Nasıl yapacağını bilmiyorsan tekrar anlatırım.

Hocam bilgesiyar algılamıyor IPhone'yi ama bilgesiyara daha yeni format attım tekrar deneyeceğim.

Kusura bakma bu aralar çok yoğunum. 3uTools ile temiz yazılım at. Nasıl yapacağını bilmiyorsan tekrar anlatırım.

Bir de nasıl yapabilirim tam bilmiyorumda eski konudaki gibi mi?

Hocam bilgesiyar algılamıyor IPhone'yi ama bilgesiyara daha yeni format attım tekrar deneyeceğim.

Bir de nasıl yapabilirim tam bilmiyorumda eski konudaki gibi mi?
Eski konuda ne anlattım hatırlamıyorum. iTunes kurarak bilgisayara bağlarsanız telefonu görür.

Eski konuda ne anlattım hatırlamıyorum. iTunes kurarak bilgisayara bağlarsanız telefonu görür.

Ek bilgi: Artık iTunes ile yazılım atılmıyor. Microsoft Store üzerinden Apple aygıtları uygulamasını yüklemeniz lazım.

Apple aygıtları indiriyorum hocam.

Bu telefonu adam edeceğim diye içim dışıma çıktı.

Eski IPhone'lar çok mızmızlanıyor

İsterseniz Discord ile ulaşabilirsin kullanıcı adı: hakanwd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…