not4211 Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 222 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #11 HakanEfe2516 dedi: Eski IPhone'lar çok mızmızlanıyor Genişletmek için tıkla... Evet, şimdi telefonu şarja taktım açılmasını bekliyorum bakalım algılayacak mı bilgisayar. HakanEfe2516 dedi: Eski IPhone'lar çok mızmızlanıyor İsterseniz Discord ile ulaşabilirsin kullanıcı adı: Hakanwd. Genişletmek için tıkla... Bir de hocam ben 3uTools'dan mı atacağım? Yoksa Apple aygıtları mı?
HakanEfe2516 dedi: Eski IPhone'lar çok mızmızlanıyor Genişletmek için tıkla... Evet, şimdi telefonu şarja taktım açılmasını bekliyorum bakalım algılayacak mı bilgisayar. HakanEfe2516 dedi: Eski IPhone'lar çok mızmızlanıyor İsterseniz Discord ile ulaşabilirsin kullanıcı adı: Hakanwd. Genişletmek için tıkla... Bir de hocam ben 3uTools'dan mı atacağım? Yoksa Apple aygıtları mı?
HakanEfe2516 Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 318 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #12 emirr4211 dedi: Evet, şimdi telefonu şarja taktım açılmasını bekliyorum bakalım algılayacak mı bilgisayar. Bir de hocam ben 3UTools'dan mı atacağım? Yoksa Apple aygıtları mı? Genişletmek için tıkla... Fark etmez ama 3uTools tercihimdir.
emirr4211 dedi: Evet, şimdi telefonu şarja taktım açılmasını bekliyorum bakalım algılayacak mı bilgisayar. Bir de hocam ben 3UTools'dan mı atacağım? Yoksa Apple aygıtları mı? Genişletmek için tıkla... Fark etmez ama 3uTools tercihimdir.
not4211 Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 222 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #13 HakanEfe2516 dedi: Eski IPhone'lar çok mızmızlanıyor İsterseniz Discord ile ulaşabilirsin kullanıcı adı: Hakanwd. Genişletmek için tıkla... Hocam Discord'um yok fakat bir tane açabilirim. HakanEfe2516 dedi: Fark etmez ama 3uTools tercihimdir. Genişletmek için tıkla... Peki hocam hangisi algılarsa onunla atarım artık. HakanEfe2516 dedi: Fark etmez ama 3uTools tercihimdir. Genişletmek için tıkla... Varmış bir tane Discord hesabım haberim bile yok. HakanEfe2516 dedi: Eski IPhone'lar çok mızmızlanıyor İsterseniz Discord ile ulaşabilirsin kullanıcı adı: Hakanwd. Genişletmek için tıkla... İstek attım hocam.
HakanEfe2516 dedi: Eski IPhone'lar çok mızmızlanıyor İsterseniz Discord ile ulaşabilirsin kullanıcı adı: Hakanwd. Genişletmek için tıkla... Hocam Discord'um yok fakat bir tane açabilirim. HakanEfe2516 dedi: Fark etmez ama 3uTools tercihimdir. Genişletmek için tıkla... Peki hocam hangisi algılarsa onunla atarım artık. HakanEfe2516 dedi: Fark etmez ama 3uTools tercihimdir. Genişletmek için tıkla... Varmış bir tane Discord hesabım haberim bile yok. HakanEfe2516 dedi: Eski IPhone'lar çok mızmızlanıyor İsterseniz Discord ile ulaşabilirsin kullanıcı adı: Hakanwd. Genişletmek için tıkla... İstek attım hocam.