iPhone 4S, 0 byte hatası nasıl çözülür?

Makaleler
2
Daha fazla  
Dostlar selam, elimde iPhone 4S var ve güç bela Facebook kurabilmiştik, evden kimin telefonu bozulsa ona geçiyordu. Ancak bugün telefon 8 GB olmasına rağmen hiçbir indirme işlemi yapılmamasına rağmen 0 byte var gözüküyor. Yaklaşık 500 MB uygulama sildim ancak yine 0 byte gözüküyor. Bunun bir çözümü var mı?

Dostlar selam, elimde iPhone 4S var ve güç bela Facebook kurabilmiştik, evden kimin telefonu bozulsa ona geçiyordu. Ancak bugün telefon 8 GB olmasına rağmen hiçbir indirme işlemi yapılmamasına rağmen 0 byte var gözüküyor. Yaklaşık 500 MB uygulama sildim ancak yine 0 byte gözüküyor. Bunun bir çözümü var mı?
iCloud'tan çıkış yapın ve iTunes'ten cihazı Restore edin. Sanırım 7-8 yıl önceydi bu şekilde çözmüştüm.

iCloud'tan çıkış yapın ve iTunes'ten cihazı Restore edin. Sanırım 7-8 yıl önceydi bu şekilde çözmüştüm.
Telefon numaralarını IClouddan çekiyoruz, iclouddan çıkarsak sorun olmaz mı hocam? birde düzelmezse hiç gelmez numaralar o zaman sıkıntı olabilir.

Telefon numaralarını IClouddan çekiyoruz, iclouddan çıkarsak sorun olmaz mı hocam? birde düzelmezse hiç gelmez numaralar o zaman sıkıntı olabilir.
Hocam iCloud'a zaten kayıt edilmiştir sorun olmaz bende de iPhone 4s zamanından kalan kişiler var üstüne Android'e de geçtim geri IOS'e de döndüm vs kısaca sorun olmaz. iCloud'a yedeği alındığından emin olun yeter.

Hocam ICloud'a zaten kayıt edilmiştir sorun olmaz bende de iPhone 4S zamanından kalan kişiler var üstüne Android'e de geçtim geri IOS'e de döndüm vs kısaca sorun olmaz. ICloud'a yedeği alındığından emin olun yeter.

Hayır hocam direkt kişileri ICloud'dan aldık zaten, Android cihazı bozulduğu için PC üzerinden iclouda yükleyip telefona girip o şekilde aktardık diğer türlü Gmail girmeye izin vermiyordu telefon.

Yani iclouddan çıkınca kişilerde gider gibi.

iCloud'ta varsa bir defa sorun olmaz ama siz bilirsiniz, eğer garantiye alalım derseniz bilgisayara yedeklersiniz sıfırlamaya başlamadan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı