T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 7 Aralık 2022 #21 4S dediğiniz uygulamaların hiç birini desteklemiyor. En az 6S almanız lazım. Size tavsiyem S4,S5 gibi eski bir Android telefon alıp ROM atmanız.
4S dediğiniz uygulamaların hiç birini desteklemiyor. En az 6S almanız lazım. Size tavsiyem S4,S5 gibi eski bir Android telefon alıp ROM atmanız.
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #22 taktaktak dedi: Merhaba geçici süreliğine telefon alacağım onun için ucuz olsun istiyorum iPhone 4S alsam kullanabilir miyim? Bana lazım olan uygulamalar WhatsApp Instagram YouTube ara sıra Snapchat. Genişletmek için tıkla... 4S nuhdan kalma bir cihaz. Bu saatten sonra almak kesinlikle mantıklı değil.
taktaktak dedi: Merhaba geçici süreliğine telefon alacağım onun için ucuz olsun istiyorum iPhone 4S alsam kullanabilir miyim? Bana lazım olan uygulamalar WhatsApp Instagram YouTube ara sıra Snapchat. Genişletmek için tıkla... 4S nuhdan kalma bir cihaz. Bu saatten sonra almak kesinlikle mantıklı değil.