deshibel Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Eylül 2025 #1 Elimde iPhone 4S var, hiçbir sıkıntısı yok. Köşede öyle durmasını da istemiyorum. En verimli nasıl kullanırım? Şu anda TV olarak kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2025
Elimde iPhone 4S var, hiçbir sıkıntısı yok. Köşede öyle durmasını da istemiyorum. En verimli nasıl kullanırım? Şu anda TV olarak kullanıyorum.
Sefaltnts3945 Decapat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 686 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #2 deshibel dedi: Elimde iPhone 4S var, hiçbir sıkıntısı yok. Köşede öyle durmasını da istemiyorum. En verimli nasıl kullanırım? Şu anda TV olarak kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Güvenlik kamerası olabilir.
deshibel dedi: Elimde iPhone 4S var, hiçbir sıkıntısı yok. Köşede öyle durmasını da istemiyorum. En verimli nasıl kullanırım? Şu anda TV olarak kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Güvenlik kamerası olabilir.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.364 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 7 Eylül 2025 #3 Telefonlara takılan gamepad aksesuarlarından bu modele uyan varsa alıp bir de yanına PSP emülatörü ile kendi PSP'nizi yapabilirsiniz.
Telefonlara takılan gamepad aksesuarlarından bu modele uyan varsa alıp bir de yanına PSP emülatörü ile kendi PSP'nizi yapabilirsiniz.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.959 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #4 borisyeisar dedi: Telefonlara takılan gamepad aksesuarlarından bu modele uyan varsa alıp bir de yanına PSP emülatörü ile kendi PSP'nizi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... iPhone 4'te PSP emulator açmaya çalışırsa elinde erir telefon.
borisyeisar dedi: Telefonlara takılan gamepad aksesuarlarından bu modele uyan varsa alıp bir de yanına PSP emülatörü ile kendi PSP'nizi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... iPhone 4'te PSP emulator açmaya çalışırsa elinde erir telefon.
deshibel Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Eylül 2025 #5 Yeyil dedi: iPhone 4'te PSP emulator açmaya çalışırsa elinde erir telefon. Genişletmek için tıkla... Olabilir evet çünkü pili hızlı bitiyor borisyeisar dedi: Telefonlara takılan gamepad aksesuarlarından bu modele uyan varsa alıp bir de yanına PSP emülatörü ile kendi PSP'nizi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Verimli çalışırmıki bide ppsspp ios 9 uyumlumu?
Yeyil dedi: iPhone 4'te PSP emulator açmaya çalışırsa elinde erir telefon. Genişletmek için tıkla... Olabilir evet çünkü pili hızlı bitiyor borisyeisar dedi: Telefonlara takılan gamepad aksesuarlarından bu modele uyan varsa alıp bir de yanına PSP emülatörü ile kendi PSP'nizi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Verimli çalışırmıki bide ppsspp ios 9 uyumlumu?
HanKaĞaN Megapat Katılım 11 Aralık 2013 Mesajlar 389 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2025 #6 iPod Touch olarak kullanılabilir.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.016 Makaleler 1 Çözümler 96 Yer Tekirdağ 27 Eylül 2025 #7 Jailbreak yapılıp biraz bu jailbreak dünyasına girilebilir zevkine. Belki iPod gibi kullanılabilir.
deshibel Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Eylül 2025 #8 Collavino dedi: Jailbreak yapılıp biraz bu jailbreak dünyasına girilebilir zevkine. Belki iPod gibi kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... jailbreak attım sonra telefonu formatladım şuan cydia repoları bomboş kullanılmıyo D
Collavino dedi: Jailbreak yapılıp biraz bu jailbreak dünyasına girilebilir zevkine. Belki iPod gibi kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... jailbreak attım sonra telefonu formatladım şuan cydia repoları bomboş kullanılmıyo D
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.016 Makaleler 1 Çözümler 96 Yer Tekirdağ 28 Eylül 2025 #9 deshibel dedi: Jailbreak attım sonra telefonu formatladım şu an cydia repoları bomboş kullanılmıyor Genişletmek için tıkla... Daha geçen iPad 2'yi jailbreakledim yaptım bir şeyler nasıl boş . Hangi repolar var ki sizde?
deshibel dedi: Jailbreak attım sonra telefonu formatladım şu an cydia repoları bomboş kullanılmıyor Genişletmek için tıkla... Daha geçen iPad 2'yi jailbreakledim yaptım bir şeyler nasıl boş . Hangi repolar var ki sizde?
Squu Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 980 28 Eylül 2025 #10 Bana kalirsa hicbir sey yapılmaz yani. Koleksiyon olarak elinde tutabilirsin satıp alacagin parayla bi zurna yersin. Bence tut elinde dursun yani zarari olmaz
Bana kalirsa hicbir sey yapılmaz yani. Koleksiyon olarak elinde tutabilirsin satıp alacagin parayla bi zurna yersin. Bence tut elinde dursun yani zarari olmaz