Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar nostalji yaşamak adına çok uzun süre kullandığım iPhone 4S'i topladığım yerden çıkardım ve şarja taktım. Ancak 1 saattir bu ekranda. En son bataryası ölüydü onu hatırlıyorum ama açılsın yeter bu normal mi?
Arkadaşlar nostalji yaşamak adına çok uzun süre kullandığım iPhone 4S'i topladığım yerden çıkardım ve şarja taktım. Ancak 1 saattir bu ekranda. En son bataryası ölüydü onu hatırlıyorum ama açılsın yeter bu normal mi?
M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 27 Kasım 2021 #11 Heiwa9 dedi: Hocam çalıştı ama sürekli kendini yeniden başlatıyor bataryayı çıkarınca ITunes'te görmüyor. Genişletmek için tıkla... Onun sebebi gelen gücün yetmemesidir daha güçlü bir adaptör kullanman lazım. Artı 0 Eksi
Heiwa9 dedi: Hocam çalıştı ama sürekli kendini yeniden başlatıyor bataryayı çıkarınca ITunes'te görmüyor. Genişletmek için tıkla... Onun sebebi gelen gücün yetmemesidir daha güçlü bir adaptör kullanman lazım.