Merhabalar bir sorunum var. Telefonu %100 olana kadar şarj ediyorum çıkarıp 5 dakika kullandıktan sonra şarjı %60'lara düşüyor. Daha önce kullandığım bir telefonda bataryada şişme olduğunda böyle bir sorunla karşılaşmıştım yine aynı sorundan şüpheleniyorum. Sizlere sormamın sebebi başka bir sorun olabilir mi?
Telefonu 2.5 yıldır kullanıyorum ve hiç batarya değişimi yapılmadı. Ayrıca elimde uygun tornavida olmadığı için içini açıp bakamadım sizlerin yorumlarına göre hareket edeceğim.
Telefonumu 5-6 ay içinde değiştiricem. Bu süre zarfında masraftan kaçınmak amaçlı orjinal olmayan bir batarya satın alırsam cihazım çok zarar görür mü?
Telefonumu 5-6 ay içinde değiştiricem. Bu süre zarfında masraftan kaçınmak amaçlı orjinal olmayan bir batarya satın alırsam cihazım çok zarar görür mü?
Belki de bir sorun çıkmıştır ama siz fark etmiyorsunuzdur orjinal kullanmak her zaman daha iyidir. O kadar para verip telefon alıyoruz bari aksesuarları orjinal olsun.
Belki de bir sorun çıkmıştır ama siz fark etmiyorsunuzdur orjinal kullanmak her zaman daha iyidir. O kadar para verip telefon alıyoruz bari aksesuarları orjinal olsun.
Kesinlikle haklısınız. Ben sadece şuana kadar bir sorun çıkmadığını söylemek istedim. Ama tabi birazda şansa bağlı belki bana kaliteli çakma gelmiş olabilir