iPhone 4S formatta iTunes hata veriyor

reid242

Decapat
Daha fazla  

Cihazım şu anda kapalı durumda ITunes'a bağlanın diyor. Cihazı takıyorum böyle hata alıyorum. Ne yapmam gerek.

Cihazı kapatın. Cihaz bilgisayara USB ile bağlı iken Home Tuşu + Açma Kapama Tuşu ile açın. DFU modda açılacaktır. Itunesta çıkacak uyarıda 'Geri Yükle' derseniz cihaza format atar. Eğer şifreyi bilmiyorsanız bu seçenek zorunlu. Ama içindeki fotoğraf vb veriler önemli ise ve şifreyi biliyorsanız format atmadan çözmek için 'Güncelle' seçeneğini kullanın. Her iki türlü de cihazı açmak için ICloud hesabınızı biliyor olmanız gerekiyor. Cihaz açıldığında her türlü ICloud hesabınızı girmenizi isteyecek.

Telefonu bayağıdır kullanmıyordum şifresini bilmediğim için bir şeyler denedim telefon kilitlendi ITunes'e bağlan diyor.

Bunu aldığın mağazadan gidip faturasıyla "Bu benim telefonum açar mısınız ?" diyeceksiniz Apple'de açacak mantık bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu aldığın mağazadan gidip faturasıyla "Bu benim telefonum açar mısınız ?" diyeceksiniz Apple'de açacak mantık bu.
Hocam bilginiz olmadan yardımcı olma çabanız iyi niyetli olsa da yanlış. Dediğiniz yöntem cihazdaki ICloud hesabı bilinmiyorsa gerekli. Öncelikle DFU moda alıp cihazı sıfırlaması gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…