V Vezir-i Azam Hectopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2015 #1 iPhone 4S telefonum var. Yilbaşından 1 gün önce vatanbilgisayar dan aldım. Home tuşu hafif sağa dönük. Yeni farkettim. Aşırı derecede dikkatimi çekiyor. Servise götürsem birsey yaparlar mı?
iPhone 4S telefonum var. Yilbaşından 1 gün önce vatanbilgisayar dan aldım. Home tuşu hafif sağa dönük. Yeni farkettim. Aşırı derecede dikkatimi çekiyor. Servise götürsem birsey yaparlar mı?
Emir Öztürk Kilopat Katılım 22 Aralık 2014 Mesajlar 939 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Şubat 2015 #2 Kullanıcı hatası olmadığı sürece düzeltirler.
V Vezir-i Azam Hectopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2015 #3 Emir Öztürk dedi: Kullanıcı hatası olmadığı sürece düzeltirler. Genişletmek için tıkla... Değişim mi yaparlar yoksa düzeltirlervmi?
Emir Öztürk dedi: Kullanıcı hatası olmadığı sürece düzeltirler. Genişletmek için tıkla... Değişim mi yaparlar yoksa düzeltirlervmi?
Psiko Megapat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2015 #4 Benim ipod touch 4 home tuşu çalışmıyordu servise gönderdim yeni ipod gònderdiler. Belki sanada yeni gönderirler galiba home tuşu zor yapılıyordur.
Benim ipod touch 4 home tuşu çalışmıyordu servise gönderdim yeni ipod gònderdiler. Belki sanada yeni gönderirler galiba home tuşu zor yapılıyordur.