Mert Artukarslan Hectopat Katılım 2 Eylül 2014 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. iPhone 4S'e sahibim. iOS 8.1 sürümü yüklü ve jailbreak yaptım. Jailbreak 8.1 yüklü telefonumu iOS 6.1.3 sürümüne restore yapmam mümkün müdür? Bunu telefoncular yapabilirler mi? Yardımlarınız için teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2014
Merhaba arkadaşlar. iPhone 4S'e sahibim. iOS 8.1 sürümü yüklü ve jailbreak yaptım. Jailbreak 8.1 yüklü telefonumu iOS 6.1.3 sürümüne restore yapmam mümkün müdür? Bunu telefoncular yapabilirler mi? Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Cebrail Ekici Kilopat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 305 Yer Kilis Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ekim 2014 #2 Kardeşim ben iOS 7'den 6'ya düşürmeyi çok denedim ama sadece SHSH kaydı olanlar düşürebiliyor. Eğer iOS 6 SHSH kaydın varsa düşürebilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2014
Kardeşim ben iOS 7'den 6'ya düşürmeyi çok denedim ama sadece SHSH kaydı olanlar düşürebiliyor. Eğer iOS 6 SHSH kaydın varsa düşürebilirsin.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ekim 2014 #3 SHSH kaydı güncellemeyi yapmadan önce AppleCloud'a mevcut sürümü kaydetmek ile gerçekleşiyor. SHSH olmadan downgrade imkansız sayılır.
SHSH kaydı güncellemeyi yapmadan önce AppleCloud'a mevcut sürümü kaydetmek ile gerçekleşiyor. SHSH olmadan downgrade imkansız sayılır.
mustafa_34 Hectopat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 213 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2014 #4 Ben bu SHSH olayı ile bile sürüm düşüremedim(iPhone 5). Bu SHSH olayı yanlış hatırlamıyorsam sadece iPhone 4'te çalışıyor.
Ben bu SHSH olayı ile bile sürüm düşüremedim(iPhone 5). Bu SHSH olayı yanlış hatırlamıyorsam sadece iPhone 4'te çalışıyor.
Dark Gamer Megapat Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 730 Makaleler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2014 #5 Tiny Umbrella ile SHSH Kaydı alındıysa çok rahat downgrade edebilirsin. Benim iOS 4.0.0 dan beri kaydı var. Canım sıkıldıkça iOS 4'e 5'e düşüyorum nostalji oluyor
Tiny Umbrella ile SHSH Kaydı alındıysa çok rahat downgrade edebilirsin. Benim iOS 4.0.0 dan beri kaydı var. Canım sıkıldıkça iOS 4'e 5'e düşüyorum nostalji oluyor