kadir1453 Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Başlıktada belirttiğim gibi sorunum bu, çözümünü bilen arkadaşlar lütfen yardım etsin. iTunes sürümünü düşür demeyin, zaten sürümü :12.0.1 Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2015
Merhaba arkadaşlar. Başlıktada belirttiğim gibi sorunum bu, çözümünü bilen arkadaşlar lütfen yardım etsin. iTunes sürümünü düşür demeyin, zaten sürümü :12.0.1
squater Kilopat Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2015 #2 Dostum,eğer JailBreak yapcaksan,cihazını restore ( format) yapmanı öneriyorum çünkü sorunlar çıkabiliyor. TaiG den yaptın demi ? Nasıl bir kod verdi ? Bunlar önemli dostum.Eğer bir hata varsa incesine kadar anlat da bizde anlayalım yani
Dostum,eğer JailBreak yapcaksan,cihazını restore ( format) yapmanı öneriyorum çünkü sorunlar çıkabiliyor. TaiG den yaptın demi ? Nasıl bir kod verdi ? Bunlar önemli dostum.Eğer bir hata varsa incesine kadar anlat da bizde anlayalım yani
Stepne Kilopat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 529 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2015 #3 TaiG grubunun en son Jailbreak aracını kullandığınızdan emin olun. Cihazı uçuş moduna alıp, Wifi, Bluetooth vs. kapatın, bir de böyle deneyin.
TaiG grubunun en son Jailbreak aracını kullandığınızdan emin olun. Cihazı uçuş moduna alıp, Wifi, Bluetooth vs. kapatın, bir de böyle deneyin.