eleutherios75 Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 550 30 Ekim 2022 #1 Merhaba elimde iPhone 4S var iCloud da kendisi. Bunun açmamın bir yolu var mıdır? Bilen varsa yardim ederse sevinirim.
Merhaba elimde iPhone 4S var iCloud da kendisi. Bunun açmamın bir yolu var mıdır? Bilen varsa yardim ederse sevinirim.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 30 Ekim 2022 #2 eleutherios75 dedi: Merhaba elimde iPhone 4S var iCloud da kendisi. Bunun açmamın bir yolu var mıdır? Bilen varsa yardim ederse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam PC üzerinden iTunes ile recovery yapabilirsiniz.
eleutherios75 dedi: Merhaba elimde iPhone 4S var iCloud da kendisi. Bunun açmamın bir yolu var mıdır? Bilen varsa yardim ederse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam PC üzerinden iTunes ile recovery yapabilirsiniz.
eleutherios75 Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 550 30 Ekim 2022 #3 Mirza Kaplan dedi: Hocam PC üzerinden iTunes ile recovery yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2022
Mirza Kaplan dedi: Hocam PC üzerinden iTunes ile recovery yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle olmuyor.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #4 Mirza Kaplan dedi: Hocam PC üzerinden iTunes ile recovery yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yine iCloud soracaktır. JB atıp bypass atabilirsiniz.
Mirza Kaplan dedi: Hocam PC üzerinden iTunes ile recovery yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yine iCloud soracaktır. JB atıp bypass atabilirsiniz.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 30 Ekim 2022 #5 Kleyn dedi: Yine iCloud soracaktır. JB atıp bypass atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam o parola kilitlenince çalışan bir yöntemdi yanılıyorsam söyleyin.
Kleyn dedi: Yine iCloud soracaktır. JB atıp bypass atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam o parola kilitlenince çalışan bir yöntemdi yanılıyorsam söyleyin.
eleutherios75 Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 550 30 Ekim 2022 #6 YouTube'dan bir videoyla yapmayi denedim. İpsw dosyasini degistiryordu öyle flashladim yüzde 40'da error 14 veriyordu 3uTools'da. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2022
YouTube'dan bir videoyla yapmayi denedim. İpsw dosyasini degistiryordu öyle flashladim yüzde 40'da error 14 veriyordu 3uTools'da.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #7 Mirza Kaplan dedi: Hocam o parola kilitlenince çalışan bir yöntemdi yanılıyorsam söyleyin. Genişletmek için tıkla... Hayır, iki türlüde bypass edebilir.
Mirza Kaplan dedi: Hocam o parola kilitlenince çalışan bir yöntemdi yanılıyorsam söyleyin. Genişletmek için tıkla... Hayır, iki türlüde bypass edebilir.
eleutherios75 Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 550 30 Ekim 2022 #8 Kleyn dedi: Yine iCloud soracaktır. JB atıp bypass atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Jailbreak olmuyor iCloud'da olduğundan hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2022
Kleyn dedi: Yine iCloud soracaktır. JB atıp bypass atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Jailbreak olmuyor iCloud'da olduğundan hocam.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #9 eleutherios75 dedi: Jailbreak olmuyor iCloud da olduğundan hocam. Genişletmek için tıkla... Dfu moda alıp checkra1n ile atabilirsin.
eleutherios75 dedi: Jailbreak olmuyor iCloud da olduğundan hocam. Genişletmek için tıkla... Dfu moda alıp checkra1n ile atabilirsin.
eleutherios75 Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 550 30 Ekim 2022 #10 Kleyn dedi: Dfu moda alıp checkra1n ile atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu dfu mode iTunes logosu olan modu mu diyorsunuz? eleutherios75 dedi: Bu dfu mode iTunes logo su olan modu mu diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Checkra1n sadece macOS ve Linux icin mi var? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2022
Kleyn dedi: Dfu moda alıp checkra1n ile atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu dfu mode iTunes logosu olan modu mu diyorsunuz? eleutherios75 dedi: Bu dfu mode iTunes logo su olan modu mu diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Checkra1n sadece macOS ve Linux icin mi var?