Iphone 4s ios sürümü kaç?

Eyüp_Dursun

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar önümüzdeki ay 4s almayı düşünüyorum ama açtığımda ios sürümü kaç olucak bilmek istiyorum ve sürüm düşükse nasıl güncelleyeceğiz sorularımın cevabını verirsenin minnettar olurum^^

Ios7 olur eger olmazsa guncellemesini yaparsın android kullandigim icin ios bilmiyorum

Şuan İos 7.1.2 gayet stabil çalışıyor, İos 8 güncellemesi son güncellemesi olacağından hafif kasmalar yapar eğer 5 alma ihtimalin varsa 5 almanı tavsiye ederim bende yeni aldım çok memnunum bağımlı oldum resmen.

4s'in bana yeterli olacağını düşünüyorum o kadarda telefon bağımlısı değilim sadece elimdeki eski klavyeli telefonu çıkartmaya çalışıyorum ios 7.1.2 ise güzel ios 8 çıkarsa (çıktımı bilmiyorum) ona geçerim belki teşekkürler^^

Yetkili Apple satıcıları tarafından satılan iPhone 4s modellerinin çoğu iOS 7 ile gelmektedir. Minör güncellemeri de telefondaki Ayarlar uygulamasından yüklemeniz mümkündür. Ayrıca belirtmek isterim ki muhtemelen iPhone 4s destekli son işletim sistemi iOS 8 olacaktır. Eğer bütçenizde büyük değişiklikler yaratmayacaksa iPhone 5, veya 5c almanız sizin açınızdan çok daha yararlı olacaktır, iPhone 4s, gerçekten de kullanılamayacak bir hale geldi denilebilir.

Az öncede dediğim gibi benim telefondan istediğim şey youtube'dan falan video Twitch'den stream izlemek ara sırada oyun oynamak için istiyorum 4s yeterli midir??

Ne yazık ki pek de mümkün değil. Uygulamaları çalıştırır çalıştırmasına, ama uygulama sayısı fazlalaşınca anlık kasılmalar yüzünden menüde gezmek bile işkence olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…