İphone 4S Isınma ve Yavaş Şarj Olma

M. Kerem Yılmaz

Hectopat
İphone 4S kullanıyorum ancak şarjda ve kendi kendine çok ısınıyor yazılımsal olabilir mi? Yoksa fisiksel midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adaptör ve batarya ilk akla gelenler. Önce farklı bir adaptör dene dostum. Eğer ki çözüm olmazsa bataryaya yönelmek lazım. Şarj tutmama, ani enerji tüketimi gibi problemler var mı ?

Adaptör ve batarya ilk akla gelenler. Önce farklı bir adaptör dene dostum. Eğer ki çözüm olmazsa bataryaya yönelmek lazım. Şarj tutmama, ani enerji tüketimi gibi problemler var mı ?
şarj tutmama ve ani enerji tüketimide var adaptörü yeni aldım ama batarya 2 yıl önce değişti

Adaptör u yeni aldiniz ama nerden aldiniz, markasi nedir, kac tl ye aldiniz vb gibi sorular on plana cikiyor. Cunku kaliteli adaptorlerde akim koruma gibi telefona zarar vermeyecek sekilde tasarlaniyor fakat dandiklerde bu soz konusu degil acikcasi telefona zarar veriyor bile olabilir.

Telefonu benden önce Annem kullanıyordu,arka plan uygulamalarını pek kapatmaz şarj bu yüzden çabuk bitiyormuş.Ben hep kapatıyorum ve şarjı normal olarak dayanmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…