deshibel Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 132 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Eylül 2025 #1 Başlıktaki gibi, nasıl iOS 18'e benzetebilirim? Mesela kilit ekranı veya arka plan uygulamalarını açmak için ortadan kaydırmak gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2025
Başlıktaki gibi, nasıl iOS 18'e benzetebilirim? Mesela kilit ekranı veya arka plan uygulamalarını açmak için ortadan kaydırmak gibi.
Mami1938 Decipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 419 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #2 deshibel dedi: Başlıktaki gibi, nasıl iOS 18'e benzetebilirim? Mesela kilit ekranı veya arka plan uygulamalarını açmak için ortadan kaydırmak gibi. Genişletmek için tıkla... Jailbreak yapın bir sürü özelleştirme yapabilirsiniz.
deshibel dedi: Başlıktaki gibi, nasıl iOS 18'e benzetebilirim? Mesela kilit ekranı veya arka plan uygulamalarını açmak için ortadan kaydırmak gibi. Genişletmek için tıkla... Jailbreak yapın bir sürü özelleştirme yapabilirsiniz.
Caganovski Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 154 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #3 Jailbreak ile cydia üzerinden telefonu baştan aşağı değiştirebilmiştim başka yolunun olduğunu sanmıyorum.
Jailbreak ile cydia üzerinden telefonu baştan aşağı değiştirebilmiştim başka yolunun olduğunu sanmıyorum.
deshibel Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 132 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Eylül 2025 #4 Caganovski dedi: Jailbreak ile cydia üzerinden telefonu baştan aşağı değiştirebilmiştim başka yolunun olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Jailbreak attım zaten sorun Tweak bulmakta. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2025
Caganovski dedi: Jailbreak ile cydia üzerinden telefonu baştan aşağı değiştirebilmiştim başka yolunun olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Jailbreak attım zaten sorun Tweak bulmakta.