A abdullah42080 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2015 #1 4s'im sadece sım takıp cıkarttım daha sonrasında uzun sure aradıktan sonra servıs yok yazısına düşüyor 2-3 telefoncuya verdım bırı yazılımsal dedı denedı olmadı bırı entegreyle alakalı silikon olduğu için çıkaramam dedı çıkaranda kanalları bozdurur falan dedı telefonu 3.tamiri gordu bı sım cıkarmaktan entegre bozulması bılmıyom bı bılgı, care, çözüm sunabılcek var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2015
4s'im sadece sım takıp cıkarttım daha sonrasında uzun sure aradıktan sonra servıs yok yazısına düşüyor 2-3 telefoncuya verdım bırı yazılımsal dedı denedı olmadı bırı entegreyle alakalı silikon olduğu için çıkaramam dedı çıkaranda kanalları bozdurur falan dedı telefonu 3.tamiri gordu bı sım cıkarmaktan entegre bozulması bılmıyom bı bılgı, care, çözüm sunabılcek var mı ?
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 22 Temmuz 2015 #2 Biraz abest olacak ama başka bir sim kart ile denediniz mi?
A abdullah42080 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2015 #3 Tabiki de denendi.
komkemkom Megapat Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 92 14 Ağustos 2015 #4 abdullah42080 dedi: 4s'im sadece sım takıp cıkarttım daha sonrasında uzun sure aradıktan sonra servıs yok yazısına düşüyor 2-3 telefoncuya verdım bırı yazılımsal dedı denedı olmadı bırı entegreyle alakalı silikon olduğu için çıkaramam dedı çıkaranda kanalları bozdurur falan dedı telefonu 3.tamiri gordu bı sım cıkarmaktan entegre bozulması bılmıyom bı bılgı, care, çözüm sunabılcek var mı ? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım sen sorunu çözdün mü? Bende de aynı sorun var. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2015
abdullah42080 dedi: 4s'im sadece sım takıp cıkarttım daha sonrasında uzun sure aradıktan sonra servıs yok yazısına düşüyor 2-3 telefoncuya verdım bırı yazılımsal dedı denedı olmadı bırı entegreyle alakalı silikon olduğu için çıkaramam dedı çıkaranda kanalları bozdurur falan dedı telefonu 3.tamiri gordu bı sım cıkarmaktan entegre bozulması bılmıyom bı bılgı, care, çözüm sunabılcek var mı ? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım sen sorunu çözdün mü? Bende de aynı sorun var.