iPhone 4s vs Android

morgomir

Hectopat
Yer
ankara
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, telefon ile sadece birkaç program(Tango, Whatsapp vs) kullanılacak oyun hiç oynanmayacak, telefon görüşmesi ve tarayıcı sıklıkla kullanılacak.
Kullanacak kişinin daha önce akıllı telefon tecrübesi olmadığı gerçeğini de gözümün önüne getirip iPhone 4s alayım dedim sizin önerilerinizi bekliyorum benim aklıma tek takılan konu yorumlar göre şarj konusu...

Bütçemiz maksimum 800-900 TL.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Not: Android mi sorusunu sordum çünkü Android telefonları pek bilmiyorum o yüzden doğrudan model veremedim arkadaşlar kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu saatten sonra 4G ağırlıklı cihazları düşünmeni öneririm. Eğer 4G benim için önemli değil dersen hem iPhone 4S hemde Asus'un Zenfone 5 veya 6 modellerine bak derim. Android tarafında sağlam F/P ürünler çünkü Asus. Desteği de devam edecek gibi görünüyor.

Okuduğum kadarıyla daha önce hiç akıllı telefon tecrübeniz olmamış. Bu yüzden size Microsoft Lumia modellerini önerebilirim. Fiyat/performans konusunda size sıkıntı yaşatmaz. Zaten oyun da pek oynamayacaksınız. İnternette dolaşırken ben bu güne kadar hiç sorun yaşamadım. Bütçenize göre ve kriterlerinize göre bence en iyi telefon Lumia 640 XL'dir.

Ayrıca tarayıcıya sık sık gireceğinizi belirtmişsiniz. 4S'in ekranı küçük olduğundan dolayı size sıkıntı çıkarabilir.

Net bir karar verebilmek için

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İngilizce de anlarım diyorsanız

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…