iPhone 4S WhatsApp nasıl indirilir?

LiXR

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram
Meslek
Youpıtır Heçkır
iPhone 4S iOS 9 olduğundan WhatsApp inmiyor ama benim WhatsApp indirmem lazım. WhatsApp'ın eski versiyonunu indirsem kullanabilir miyim veya WhatsApp gibi kullanabildiğim bir uygulama var mı?

Eski sürüm indirebilirsiniz, indirebilmek için hesabı başka güncel WhatsApp destekleyen Apple cihaz sizin hesabınızı acıp indirmeniz gerekiyor sonra iPhone 4S e eski sürüm indirebilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam kullanabilirsiniz

Eski sürüm indirebilirsiniz, indirebilmek için hesabı başka güncel WhatsApp destekleyen Apple cihaz sizin hesabınızı acıp indirmeniz gerekiyor sonra iPhone 4S e eski sürüm indirebilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam kullanabilirsiniz.

Bu yöntemi biliyordum sadece eski sürüm olduğundan çalışıp çalışmayacağında kararsız kalmıştım sağ ol.

iPhone 4S iOS 9 olduğundan WhatsApp inmiyor ama benim WhatsApp indirmem lazım. WhatsApp'ın eski versiyonunu indirsem kullanabilir miyim veya WhatsApp gibi kullanabildiğim bir uygulama var mı?

Hocam iPhone 5 ve aşağı sürümlerde WhatsApp eski sürüm bile olsa kullanılamaz durumda.
Onun yerine Messenger destekleniyor.
Telegram, Bip, Instagram desteklenmiyor.
Telegram 1 yıl içine kadar destekleniyordu fakat destek kesildi.
Instagram ise hesap şifresi girince otomatik çıkartıyor hesaptan.
Facebook da kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı